FredJr 2 754 Опубліковано: 4 жовтня, 2022 3 години тому, dimox сказав: DXY... теперь волнами на 108 ? ) Думаю 110 все таки. Сьогодні DXY падає в основному за рахунок Євро, інші пари до долара не так себе ведуть, чому так відбувається? А х... його знає, можна звичайно знайти причина, але не для росту на 120 пунктів за день, боюсь щоб завтра так само не падали... 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Polyglot 15 061 Опубліковано: 4 жовтня, 2022 3 часа назад, FredJr сказал: Думаю 110 все таки. Сьогодні DXY падає в основному за рахунок Євро, інші пари до долара не так себе ведуть, чому так відбувається? А х... його знає, можна звичайно знайти причина, але не для росту на 120 пунктів за день, боюсь щоб завтра так само не падали... Друже, ти фунт бачив? Особливо його останні декілька днів)) 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 4 жовтня, 2022 3 хвилини тому, Polyglot сказав: Друже, ти фунт бачив? Особливо його останні декілька днів)) Бачив) Для нього +/-100 пунктів то взагалі не рахується) Але все таки це фунт, він завжди був трохи з прибабахом) А тут євро сьогодні чудить, правда щось мені підказує, вище вже буде складно, там вперлися в ЕМА55 на Д1, а вище неї ми останній раз були в лютому (так щоб закріпитися, а не прокол) 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Polyglot 15 061 Опубліковано: 4 жовтня, 2022 13 минут назад, FredJr сказал: Бачив) Для нього +/-100 пунктів то взагалі не рахується) Але все таки це фунт, він завжди був трохи з прибабахом) А тут євро сьогодні чудить, правда щось мені підказує, вище вже буде складно, там вперлися в ЕМА55 на Д1, а вище неї ми останній раз були в лютому (так щоб закріпитися, а не прокол) Євро вже 1 до 1 на форексі…також чекаю корекцію до зони 0,9920-0,9870 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 4 жовтня, 2022 14 хвилини тому, Polyglot сказав: Євро вже 1 до 1 на форексі…також чекаю корекцію до зони 0,9920-0,9870 я ось , щомаю на увазі і корекція зараз в район 0,9860-70+/- мала би бути, тобто десь ми з Вами навіть сходимся) 2 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 26 жовтня, 2022 внезапно... выше паритета щупаем 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 27 жовтня, 2022 10 часов назад, dimox сказал: внезапно... выше паритета щупаем Для кого-то внезапно, а для кого-то ожидаемо.... Евра итак упала непристойно низко, пора и честь знать. 1 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 27 жовтня, 2022 10 часов назад, gosha сказал: Евра итак упала непристойно низко, пора и честь знать. время покажет для начала, на носу заседания ЕЦБ и ФРС Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San4es 7 158 Опубліковано: 27 жовтня, 2022 Знаю такое выражение финансистов - отскок дохлой кошки.🤐 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 27 жовтня, 2022 снова обнимаемся на 1,00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах