FredJr 2 754 Опубліковано: 15 березня, 2023 14 години тому, gosha сказав: Поднятие ставки ФРС в марте на 0% или 0,5% не верю...... Думаю поднимут ставку 0,25% без шума и пыли. ...... На даний момент закладають 80% ймовірність підняття на 25 пунктів, я теж не вірю в 0, Пауел цього не допустить. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 15 березня, 2023 15 годин тому, dimox сказав: пинцет - это хорошо а среднесрочные прогнозы есть? Середньострокові прогнози за день до виходу ставки ЄЦБ? Ну гаразд.... Думаю на тижневому графіку вийдемо в бік з хмари Ішімоку, протестуємо її зверху і підемо до нашого максимума лютого, 9 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 15 березня, 2023 Народ там європейські банки штормить, акуратно 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 15 березня, 2023 3 часа назад, FredJr сказал: Середньострокові прогнози за день до виходу ставки ЄЦБ? Ну гаразд.... пару дней можно и подождать - не вопрос) интересно условно говоря весна-лето 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 15 березня, 2023 19 минут назад, FredJr сказал: Народ там європейські банки штормить, акуратно Нижче 1,06 не підемо? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 15 березня, 2023 5 хвилин тому, Twin сказав: Нижче 1,06 не підемо? Важке питання, але думаю день закриємо вище 1,06, мабуть навіть вище 1,0660, американці відкуплять таке Євро, в них там також на премаркеті банки червоніють 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 15 березня, 2023 (змінено) 14 минут назад, Twin сказал: Нижче 1,06 не підемо? На 4х часах думаю сложно будет погрузиться ниже , также и сложно на днях подняться выше 1.075. Опять же на это нужно время чтоб подняться выше Змінено 15 березня, 2023 користувачем InGodWeTrust 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 15 березня, 2023 Пишут что больше всего в данный момент проблем у CREDIT SUISSE, есть вероятность дефолта. 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 15 березня, 2023 38 минут назад, Twin сказал: Нижче 1,06 не підемо? Уже ниже 1,06..... Хорошо идёт , плотно.... 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 15 березня, 2023 44 хвилини тому, Tip_Top сказав: Пишут что больше всего в данный момент проблем у CREDIT SUISSE, есть вероятность дефолта. В них з понеділка проблеми найбільші, Юнікредіт після них йде Тепер цікаво як завтра ставку піднімуть, в Пауела яйці є, він однозначно підніме, а от Лагард завжди була ні риба ні мясо, може вчудити 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах