FredJr 2 754 Опубліковано: 15 березня, 2023 1 година тому, Tip_Top сказав: Посмотрим где будет к концу американской сессии. Пока, ожидаемо, 1,055. Если ввше 1,06 не пойдут, то можно до 1,046 идти. Хотя завтра будет заседание по ставке ЕЦБ, кто верит в сюрприз?)) Щось прогнозувати по ставці взагалі нереально, але якщо таки буд 50 пунктів то євро полетить вверх, все що менше навпаки пожене вниз, зараз ринки дуже не стабільні, тому так чи інакше на ставці політаємо. 4 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 15 березня, 2023 3 часа назад, FredJr сказал: Щось прогнозувати по ставці взагалі нереально, але якщо таки буд 50 пунктів то євро полетить вверх, все що менше навпаки пожене вниз, зараз ринки дуже не стабільні, тому так чи інакше на ставці політаємо. Мне кажется, даже 0,5 не поможет паре завтра... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 16 березня, 2023 Доброго ранку! Зараз немає часу, тому коротко, як я і говорив піднялися вище 1,0600, правда не вчора, а вже сьогодні вночі. По банку Credit Suisse ЦБ Швейцарії вчора ввечері обіцяв допомогти, тому думаю сьогодні паніка спаде. Думаю до оголошення ставки ринок буде очікувати і сильних рухів не буде. 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 16 березня, 2023 Якось так... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
йцукен 1 130 Опубліковано: 16 березня, 2023 4 минуты назад, FredJr сказал: Якось так... Закрытие вчерашних шортов. Не верю я швейцарскому ЕЦБ, банк ляжет, но вклады спасут, имхо. Будь я клиентом CS я бы еще вчера оформил перевод денег в более спокойное место, а то и бежал бы за наличкой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nomer 2 058 Опубліковано: 16 березня, 2023 3 часа назад, йцукен сказал: Закрытие вчерашних шортов. Не верю я швейцарскому ЕЦБ, банк ляжет, но вклады спасут, имхо. Будь я клиентом CS я бы еще вчера оформил перевод денег в более спокойное место, а то и бежал бы за наличкой. Вже дали кредит 54 млрд Відповідно і ++++ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 16 березня, 2023 (змінено) ЕЦБ ожидаемо подняли ставку на 0,5%... Евро после поднятия ставки явно не вверх пошел. Змінено 16 березня, 2023 користувачем gosha 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 16 березня, 2023 Ставку підняли на 50 пунктів, але на відміну від моїх очікувань ринок в ступорі, спробували і вниз і вверх. Американські банки на відкритті гепнули вниз, європейські ближче до закриття теж опустились до того рівня, де вчора закрились. Поки думок куди дальше немає...Але все таки чуть більше шансів вниз. 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 16 березня, 2023 1 час назад, FredJr сказал: Ставку підняли на 50 пунктів, але на відміну від моїх очікувань ринок в ступорі, спробували і вниз і вверх. Американські банки на відкритті гепнули вниз, європейські ближче до закриття теж опустились до того рівня, де вчора закрились. Поки думок куди дальше немає...Але все таки чуть більше шансів вниз. 21 час назад, FredJr сказал: Щось прогнозувати по ставці взагалі нереально, але якщо таки буд 50 пунктів то євро полетить вверх, все що менше навпаки пожене вниз, зараз ринки дуже не стабільні, тому так чи інакше на ставці політаємо. Мне кажется, даже 0,5 не поможет паре завтра.. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 254 Опубліковано: 16 березня, 2023 2 часа назад, FredJr сказал: Ставку підняли на 50 пунктів, але на відміну від моїх очікувань ринок в ступорі, спробували і вниз і вверх. Американські банки на відкритті гепнули вниз, європейські ближче до закриття теж опустились до того рівня, де вчора закрились. Поки думок куди дальше немає...Але все таки чуть більше шансів вниз. Зле, я вчора таки зайшов в лонг на 1,0543 2 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах