FredJr 2 754 Опубліковано: 12 квітня, 2023 Доброго ранку! Вниз євро ніяк не хоче, зранку вже встигли переписати вчорашній максимум і в принципі ніщо не заважає рухатись дальше, спочатку до денного рівня Мюррея, а потім до річного максимуму. Але сьогодні ми маємо дуже важливий блок статистика із штатів, який може все дуже круто розвернути (хоча дуже сумніваюсь, я б поставив на те, що ця статистика пожене євро дальше вверх, а не вниз). А завтра там і по Європі цікава статистика. Загалом ось ці 3 ні тижня, що залишились багаті на вихід різних даних - буде весело. 7 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 12 квітня, 2023 Дані вийшли, чесно кажучи я чекав кращі дані на яких євро все одно полетить вверх, а тут все набагато простіше.... 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 12 квітня, 2023 Тепер паралельно треба дивитися, що в нас буде з DXY, там рівень 101 з останніх сил тримається.... Я раніше писав де там цілі, якщо пробємо цей рівень 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 12 квітня, 2023 CPI 5,0% шпилька против юсд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Polyglot 15 082 Опубліковано: 12 квітня, 2023 30 минут назад, dimox сказал: CPI 5,0% шпилька против юсд базовая выросла с 5.5 к 5.6... я б не спешил хоронить бакс 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жозефина 62 Опубліковано: 12 квітня, 2023 16 минут назад, Polyglot сказал: базовая выросла с 5.5 к 5.6... я б не спешил хоронить бакс Так його ніхто не хоронить , чекаєм слушного моменту ! 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Polyglot 15 082 Опубліковано: 12 квітня, 2023 5 часов назад, Жозефина сказал: Так його ніхто не хоронить , чекаєм слушного моменту ! Думаю цей момент буде завтра, використайте його) 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 12 квітня, 2023 Доброго вчора! До річного максимума рукою подати, завтра чекаю на спробу його дістати, але як я вже говорив, не чекаю, що зараз його пройдуть. Маю велику надію, що після тесту цього рівня ми нарешті підемо на корекцію. Качелі завтра почнуться з самого ранку, там в 09:00 інфляція Німеччина. 1 11 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 13 квітня, 2023 важно всего лишь одно перепишут ли хай по евро дол. переписывать надо ничего не знаю Остальное для баловства 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 13 квітня, 2023 Ну що, таки є, дістали до максимума (там 1 пункт, але це нюанси). Що я тепер чекаю? Чесно не знаю, де ми опинимось до вечора, але завтра чекаю на потужну атаку від медведів (читай корекція). 7 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах