Modestus 4 163 Опубліковано: 22 лютого Завтра в 9-00 по Киеву оглашается статистика по ВВП Германии. Но там вряд ли будет неожиданность, поскольку ВВП Германии уже отрицательный (страна в рецессии) и даже правительство не ожидает экономического подъема в 2024 году из-за дефицита кадров. Осталось экономике Евросоюза в целом войти в рецессию, но, судя по графикам, это событие уже близко, поскольку немецкий локомотив именно туда всех тащит. https://www.euractiv.com/section/economy-jobs/news/german-economy-doing-dramatically-bad-economy-minister-says-as-government-prepares-to-slash-gdp-forecast/ 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 26 лютого Доброго дня! Чергова спроба євро пробитися вверх. Я спеціально зблизив, що було видно де застрягло євро. Варто зазначити, що сьогодні все таки євро росте саме по собі, в інших парах долар себе почуває краще. В 17:00 будуть дані по продажах нових будинків - ці дані можуть вплинути на ринок. А так найважливіше буде в четвер. 2 9 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 27 лютого Доброго дня! Думаю сьогодні маємо всі шанси сходити в позначену зону. Євро вперто лізе вверх, інші валюти не такі сильні проти долара, але все вирішиться в четвер, це щей останній день місяця, який може дуже сильно змінити вигляд місячної свічки. 1 6 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 28 лютого Доброго дня! Вчорашній день як і сьогоднішній ранок для мене несподіванка. Але давайте по порядку. Я прикріплю графік з Н1 щоб було краще видно. І так спочатку в нас виходять ось такі "ВАЖЛИВІ" дані : Євро на радощах росте , відмітив цифрою 1 на малюнку. Потім в нас виходять ось такі дані: І на радощах долар починає рости у всіх парах, в євро ріст був найслабший. Відмітив цифрою 2 на малюнку. Звичайно все можна пояснити і навіть це, але я просто визнаю що цього разу ММ мене обіграли. Зараз почали вилазити під це все діло думки "впливових" аналітиків, що перед виборами в США долар завжди росте, у випадку перемоги Трампа долар зміцниться ще на 5-10-20-100% (цифру самі виберіть). Але по факту я вже написав, ММ цього разу виграли./ 2 5 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 28 лютого (змінено) 13 минут назад, FredJr сказал: І на радощах долар починає рости у всіх парах, Я почему то считал если данные слабые то есть ниже ожиданий, то есть красные ( в нашем случае именно красные дол должен падать , первичное движение должно быть именно таким если конечно сильно опираться на данные из статистики, Змінено 28 лютого користувачем InGodWeTrust 2 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 28 лютого (змінено) 2 хвилини тому, InGodWeTrust сказав: Я почему то считал если данные слабые то есть ниже ожиданий, то есть красные ( в нашем случае именно красные дол должен падать , первичное движение должно быть именно таким если конечно сильно опираться на данные из статистики, Це був сарказм, Ви все вірно написали. Змінено 28 лютого користувачем FredJr 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 163 Опубліковано: 28 лютого Ждем данные по ВВП за 4-й квартал 2023 и по потребительским расходам в США в 15-30 по Киеву. Снижение ВВП с 4,9% до 3,3% в прогнозе довольно большое и может не оправдаться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 163 Опубліковано: 28 лютого 5 минут назад, InGodWeTrust сказал: Можно рекомендовать убирать новости с одной звездочкой? Шо есть шо нет, проверено лично Сегодня - индекс расходов на личное потребление, а завтра главное - инфляция потребительских цен, PCE Price Index, которые связаны. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 28 лютого (змінено) 3 минуты назад, Modestus сказал: Сегодня - индекс расходов на личное потребление, а завтра главное - инфляция потребительских цен, PCE Price Index, которые связаны. Слабо связанно все данные которые нужно было узнать уже вышли, все графики построены и учтены нюансы, остальное просто ловля 3 пунктов, ч называю это мастурбацией на новостную ленту, евро летит вниз на данный момент а данные какие были вчера сегодня? Смекаете ? Змінено 28 лютого користувачем InGodWeTrust 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
йцукен 1 130 Опубліковано: 28 лютого 2 минуты назад, Modestus сказал: Сегодня - индекс расходов на личное потребление, а завтра главное - инфляция потребительских цен, PCE Price Index, которые связаны. После того, как Пауэлл ляпнул про этот показатель, у него автоматом 3 звезды Теперь все пляшут от его цифр, а не от общей инфляции. ЗЫ не думаю, что в ФРС вообще есть какая-либо четкая и прозрачная политика по ставкам и инфляции, если честно. Не смотря на все их заявления про 2%. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах