Гість фома Опубліковано: 22 жовтня, 2013 индекс евро - цель взята - выше гор только ---у меня нет выше гор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ctmcn 10 Опубліковано: 22 жовтня, 2013 Зачем бред писать? Фома сказал, что он Не Винни!!! Есть у каждого своё мнение, моё - волна закончиться в 1.40, может ниже 1.38. У каждого свои закладки, но осмеивать мнение других людей не красиво! С начало выложи своё! Не нравится, не читай ! P.S. Список игнорирования никто не отменял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Farr 6 Опубліковано: 22 жовтня, 2013 (змінено) На сьогодні можливо хватить 1,3780 взято... Якщо закріпится вище 1,38 - дальше "раллллі" до 1,3840 (не виключено...) , А дальше "моя твоя не понимай"(алогічну логіку дальше названих цифр -не розумію) Але скоріш за все відкат різкий (не корекція) - на скільки "Вот в чом вопрос?" . Має дійти до 1,39 але не цього місяця... Змінено 22 жовтня, 2013 користувачем Farr Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ку4ер 282 Опубліковано: 22 жовтня, 2013 опять совпадения 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Farr 6 Опубліковано: 22 жовтня, 2013 опять совпадения Повторююсь, якщо ви робили цю розмітку не сьогодні - БРАВО!!!. Це всьго лише правильні точки розрахунку.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Farr 6 Опубліковано: 23 жовтня, 2013 (змінено) 11111111111 Змінено 22 листопада, 2013 користувачем Farr Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 23 жовтня, 2013 цель 1,3157 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 23 жовтня, 2013 Питання мабуть більше до Фоми Чи правильна розмітка ....(на рахунок С ) правильно или нет рассудит время но я бы так же метил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 23 жовтня, 2013 пусть растет - я подожду я никого за собой не уговариваю но делаю вход или выход в валюту только на основани СВОИХ прогнозов и не доверяю НИКОМУ хотя иногда и ошибаюсь 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 23 жовтня, 2013 если пробьют крест то аля улю - гони гусей - некоторое время будет доллару больно....а я на 87,5 пока считаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах