Mozart 669 032 Опубліковано: 19 червня, 2018 И все-таки, евродоллар хочет еще раз пощупать 1,1719: https://gyazo.com/8590fc17de86a9e81995decfab331f68 6 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 19 червня, 2018 А як же тепер з 1.27 на осінь.. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 669 032 Опубліковано: 19 червня, 2018 47 минут назад, Twin сказал: А як же тепер з 1.27 на осінь.. Еще не осень... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rector 255 Опубліковано: 19 червня, 2018 В 07.06.2018 в 09:54, Rector сказал: AUDUSD Главное чтобы доллар не подвел (нужен сильный бакс) Доллар красавчик, имеет все пары со всех сторон Цель по флагу почти сделана 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бурый Миша 41 276 Опубліковано: 19 червня, 2018 3 часа назад, Twin сказал: А як же тепер з 1.27 на осінь.. Как бы не 1.07.... https://www.tradingview.com/x/BPJeyb4b/ 2 2 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 19 червня, 2018 1 час назад, Бурый Миша сказал: Как бы не 1.07.... https://www.tradingview.com/x/BPJeyb4b/ Я знаю, це питання було більше адресоване до автора гілки.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 669 032 Опубліковано: 19 червня, 2018 25 минут назад, Twin сказал: Я знаю, це питання було більше адресоване до автора гілки.. У евро не так много времени, чтобы полноценно уйти вниз. Я уже писал об этом. Максимум, до ноября. Как только отменят QE, евро полетит вверх. И не помогут даже повышения ставки ФРС США, они уже учтены в цене. 1 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 19 червня, 2018 6 минут назад, Mozart сказал: У евро не так много времени, чтобы полноценно уйти вниз. Я уже писал об этом. Максимум, до ноября. Как только отменят QE, евро полетит вверх. И не помогут даже повышения ставки ФРС США, они уже учтены в цене. А хіба QE не продовжили до кінця грудня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 669 032 Опубліковано: 19 червня, 2018 4 минуты назад, Twin сказал: А хіба QE не продовжили до кінця грудня? До декабря, конкретная дата окончания не называлась вроде. Но это ж не тумблер, которым свет включили - и все... Там все сложнее. Народ начнет фиксироваться раньше (в смысле - покупать дешевый евро). 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Опубліковано: 19 червня, 2018 10 минут назад, Mozart сказал: У евро не так много времени, чтобы полноценно уйти вниз. Я уже писал об этом. Максимум, до ноября. Как только отменят QE, евро полетит вверх. И не помогут даже повышения ставки ФРС США, они уже учтены в цене. Хотел у Вас уточнить, а если при этом индекс доллара будет выше 100 ( в связи с сокращением баланса ФРС ) что будет с Евро ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах