gosha 1 822 Опубліковано: 28 березня, 2023 8 часов назад, FredJr сказал: А тим часом євро продовжує йти до першої цілі - 1,1032. Поки більше сказати нічого. А как же ваша цель 1,046 , до которой мы шли , шли , но так и не дошли . ???. .... 1 2 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 28 березня, 2023 Фондовий почервонів на вечір. Можливо завтра трохи притормозимо 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 29 березня, 2023 Доброго ранку! Ну все таки щось схоже на корекцію почалося. Але куди зможемо дійти? Як бачимо йти дуже важко... Мені б звичайно дуже хотілося, щоб ми відпрацювали сигнал на купівлю на D1 (район 1,0720), але якось слабо віриться, тому глянемо на менші ТФ. Ось на Н4 (сигнал на купівля тут до речі там само де і на D1) бачимо, що можна розраховувати на відкат до 1,0770 хоча б, а якщо пощастить то і трохи нижче. Я позначив рівні до яких ми можемо відкотити. Завтра в нас почне виходити статистика по інфляції - 15:00 Німеччина, а 15:30 ВВП США, там вже буде веселіше). 2 12 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 29 березня, 2023 Каждый день новый прогноз, то 1,046 то 1,10, а мы все топчимся в зоне равновесия по фьючерсам 1,076+- 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 30 березня, 2023 8 часов назад, Tip_Top сказал: Каждый день новый прогноз, то 1,046 то 1,10, а мы все топчимся в зоне равновесия по фьючерсам 1,076+- Куда бы не пошло Евро всегда можно будет сказать : " Я же говорил " . 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 30 березня, 2023 Доброго усім ранку! Вчора був доволі спокійний день. Вверх йти дальше сил немає, потрібна якась корекція,а вниз не пускають. Сьогодні у нас четвер і після обіду буде виходити важлива статистика, от вона може допомогти або сходити на корекцію, або піти дальше вверх. Я виділив те, що нас цікавить: Графік з D1 не бачу сенсу викладати, там вчора намалювали додж. А от, що цікаво, це те що в нас залишилось 2 дня до закриття місяця і от закриття його на поточних рівнях буде на руку бикам, чи спробують медведі переламати ситуацію на місячному графіку за цих 2 дня...? Думаю дуже багато буде залежити від даних по статистиці, і в першу чергу від інфляції по Європі, там завтра виходять дані ще по кількох країнах і в 12:00 загальна по єврозоні. 8 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 30 березня, 2023 Доброго вечора! На D1 нічого цікавого, вниз ЕМА21 дуже далеко, вверху річний максимум. Бики сьогодні по суті вирішили свої питання з закриттям місяця вище ЕМА21 на місяцях і завтра є висока ймовірність фіксації прибутку. Куди можемо при цьому спуститися? Краще глянути на Н4. При найбільш сприятливих умовах ми можемо дістати до 1,0800-1,0810 , але це дуже дуже навряд. Я б розраховував на 1,0850 +/-. Нагадаю зранку ще інфляція по Європі, а от після обіду може початись фіксація. 1 6 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 2 квітня, 2023 Усім спокійного вихідного дня! І так в нас закінчився березень і можна зробити якісь висновки. Спочатку глянемо на Д1 і поговоримо про п'ятницю. Як бачите я писав, що можна розраховувати на відкат до 1,0850 +/-, так як там фібо 38,2 від останньої хвилі росту. Правда дістати цей рівень нам допомогла фіксація прибутку, яка почалась приблизно в 17:45 по Києву. Чесно признаюсь після виходу інформації по інфляції в Європі подумав, що можемо і нижче дістати на фіксації, але дані з США "збалансували" цей фактор. Також на Д1 можна побачити і верхній пінцет і подвійну вершину, і навіть медвеже поглинання, але я б це не брав в рахунок, через кінець місяця. На тижневому графіку особливо обговорювати нічого. З хмари вийшли ще минулого тижня і там тільки річний максимум (1,1032) і ЕМА200 (1,1095) найближчі цілі. А от на місячному графіку бики в четвер закрили усі питання. Місяць закрили і вище рівня Мюррея (1,0742) і вище ЕМА21 (1,0805). Тут тепер гарно було б нижньою тінню відштовхнутися від цієї ЕМА21 (можливо навіть від рівня Мюррея 1,0742, але з цим важче) і піти штурмувати наступну ЕМА55 (1,1173), я це місце виділив. Загалом картина по євро бичача і тільки якісь сюрпризи від фінансової системи можуть це похитнути. Засідань ЄЦБ і ФРС в квітні не буде, тому є шанс на більш менш спокійний місяць. 1 18 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 3 квітня, 2023 Ось спонсор ГЕПу на М15. 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 3 квітня, 2023 І так народ, сьогодні був подарунок від ринку, хто скористався той молодець. Завтра є шанси підійти до 1,0930, але є одне але. Цього тижня весь західний світ святкує Паску, тому чим ближче до кінця тижня, тим рухи будуть зменшувати амплітуду і пейроли, які виходять в пятницю США зустріне вихідним днем... Політати не вийде мабуть( 10 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах