FredJr 2 754 Опубліковано: 2 лютого Доброго дня! Спробую ще раз. Правда перед виходом Пейролів щось прогнозувати дуже невдячна штука, але нехай буде, потім скорегуємо, якщо буде потреба. На графіку Д1 нас ,поки, тримає ЕМА200 і вчора на фоні проблем з банками від неї трохи відбились. Але не думаю, що це надовго. Потенційно вверх зараз можемо сходити в район 1,0930-1,0950 (максимум), після чого чекаю новий тест ЕМА200. Якщо її таки пройдемо, то перша ціль в нас буде 1,0723, а глобально є всі шанси сходити ще раз до 1,05, а там вже побачимо... P.S. Не думав, що це на мене так вплине, але перестав писати через коментарі деяких людей тут (яких я думаю не важко здогадатися). Навіщо люди пишуть цей повний брєд я не розумію( Ну є у Вас бажання десь виплюнути свій яд і посратись в коментарях - ідіть в чат, навіщо тему засмічувати. 5 25 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slexus 46 Опубліковано: 2 лютого FredJr дякую що повернулись !!! 5 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 2 лютого Не буде 1,0930-1,0950 (поки), зараз чітко до 1,05 йдемо , дані просто вогонь 3 12 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 2 лютого (змінено) 1 час назад, FredJr сказал: зараз чітко до 1,05 йдемо , дані просто вогонь вы полностью уверены что ставку будут повышать? фрс сша а не опускать Змінено 2 лютого користувачем InGodWeTrust 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 2 лютого 7 хвилин тому, InGodWeTrust сказав: вы полностью уверены что ставку будут повышать? фрс сша а не опускать Ні, з приводу підняття шанс звичайно є, але дуже маленький. А от з приводу опускання - то точно не в березні, а може і не літом, це вже від даних буде залежати. Штати дуже бояться повтору 70-х років, коли інфляція майже дійшла до цільового рівня, вони гайки відпустили і інфляція бахнула з новою силою, ось цього вони ніяк не допустять. 2 5 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 2 лютого (змінено) а если вдруг инфляция начнет расти, с такими то данными, экономика в росте зп растут расходы растут это все толкает инфляцию, а она сейчас не падает как бы грубо говоря, могу предположить если будет стоять на месте могут просто сдвинуть на август ноябрь https://kurs.com.ua/forums/topic/5254-forex-today/?do=findComment&comment=935864 мне кажется что фрс могут оказаться в затруднительном положении в плане что рынки нужно готовить, а готов он был не на такие события, которые разворачиваются сегодня, но как бы и на слове пауэлла словить не получится он предупреждал что мождем еще поднять если нужно бдует, вообщем самии виноваты позакладывили что март опустят кто им доктор Змінено 2 лютого користувачем InGodWeTrust 2 2 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IVO 147 Опубліковано: 2 лютого Скорей ЕЦБ может ставку начать снижать. Кругом забастовки то фермеры то транспортники. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 5 лютого Доброго дня! Мій прогноз перед пейролами суттєвої корекції не потребує, але тепер можна більш детально, що нас чекає дальше. На Д1 ми прокололи ЕМА200 і вперше з листопада день закрили під нею. Щоб закріпити пробій треба і сьогодні закритись нижче. Крім того я бачу трендову яка бере свій початок ще з 2022 року і до якої ми зараз підійшли. Вона тижнева, тому треба слідкувати чи на тижнях зможемо закрити нижче. Також в нас є грудневий мінімум 1,0723, також буде чинити опір. З іншого боку наша біла свічка в четвер суттєво розгрузила індекс RSI і тепер можна ще трохи піти вниз без відкатів. Загалом цього тижня чекаю тест знизу ЕМА200 і тест зверху ось цих рівнів спротиву. І трішки про місячний графік. Там для євро картина не дуже. Січень закрили на ЕМА21, а в пятницю пірнули знову під неї, ніяк євро не вдається закріпитись вище цієї ЕМА. Але ми переписали сигнал по кіджуну на купівлю, він в нас зараз 1,0514, тому ось туди сходити великі шанси. Поки все P.S. Ви можете побачити на графіку трикутник, але я це не розглядаю як трикутник, поки це для мене дві окремі трендові. 2 15 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 6 лютого Доброго дня! Першу ціль відпрацювали. Тепер нам би протестувати ЕМА200 знизу... 3 6 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 9 лютого Доброго дня! Коментувати чесно кажучи поки нічого. Євро дуже важко дається кожна ЕМА на малих ТФ, але загалом прогноз без змін, тест знизу ЕМА200 на Д1 і продовження походу вниз. 3 9 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах