Перейти до змісту

Оцінити цю тему:

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, Wall сказал:

Чекають сьогоднішнє рішення ФРС  по ставкам певно

Можливо і зробили такий захід під це, але щось занадто, враховуючи на незмінну ставку в прогнозі. 

Опубліковано
6 часов назад, он же spiker,он же yutzhin сказал:

А как вам такой Вульф.

000.png

Вибачаюсь,але Вульфом тут і не пахне,аномально подовжена 5-та не відміняє виконання мого прогнозу,без паніки малята

• Дякую 1
  • Хаха 2
  • Подобається 2
Гість он же spiker,он же yutzhin
Опубліковано
4 часа назад, Боб Губка сказал:

Вибачаюсь,але Вульфом тут і не пахне,аномально подовжена 5-та не відміняє виконання мого прогнозу,без паніки малята

Да я с вами и спорить не буду, о гуру вы наш:lol:.  Только вот не задача индикатор тоже самое показывает, а он как известно не понюху определяет, а по алгоритмам заложенным в него. Без паніки малята, как только в 15 фигуре окажемся можете устроить распродажу евы ,по бросовым ценам:lol:. И на последок: где ваша 5 должна закончится?.

999.png

Опубліковано
12 минут назад, Twin сказал:

Походу туди і цілимось, в 15-ту, Apple посприяє)

ПС а мені от цікаво, в платній гілці людей попередили...:rolleyes:

До 15-й фигуры, т.е. до 1,15, есть еще БОЛЬШАЯ зона поддержки 1,1719-1,1750. 
Но я бы подождал с выводами до .. 21:30. Посмотрим и что решат на заседании ФРС, и какая будет реакция рынка. Недаром, очень любят повторять: "Покупай на слухах, продавай на фактах". ПОКА идет покупка доллара... 

Опубліковано
9 минут назад, Mozart сказал:

До 15-й фигуры, т.е. до 1,15, есть еще БОЛЬШАЯ зона поддержки 1,1719-1,1750. 
Но я бы подождал с выводами до .. 21:30. Посмотрим и что решат на заседании ФРС, и какая будет реакция рынка. Недаром, очень любят повторять: "Покупай на слухах, продавай на фактах". ПОКА идет покупка доллара... 

Так звісно що буду чекати, виходити вже не бачу змісту...

ПС ставка без змін згідно прогнозу.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...