gosha Опубліковано: 27 жовтня, 2022 Опубліковано: 27 жовтня, 2022 8 часов назад, dimox сказал: снова обнимаемся на 1,00 После роста аж на три фигуры, ожидаемая коррекция . 1 2 Цитата
Це популярне повідомлення. FredJr Опубліковано: 9 листопада, 2022 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 9 листопада, 2022 Всім привіт! Вибачте, що так довго не писав, багато роботи, постараюсь писати частіше. На днях по суті намалювали подвійну вершину на рівні 1,0093, але я чомусь думаю, що буде третій підхід до неї і ми пройдемо цей рівень і дойдемо до наступного рівня Мюррея 1,0253. Зараз на Д1 сформувалась сильна лінія підтримки, на малюнку можете її побачити, думаю буде тиснути євро вверх. Загалом як мінімум не чекаю поки тесту мінімума. А на місячному графіку взагалі є перспектива протестувати 1,0742 знизу, ця перспектива доволі туманна зараз, але вона є. Поки все 5 22 Цитата
gosha Опубліковано: 10 листопада, 2022 Опубліковано: 10 листопада, 2022 Евра -1,014 , добра валюта .....А Говорили будет только дешеветь, а оно вон как вышло..... Дела... 1 2 1 3 1 Цитата
gosha Опубліковано: 10 листопада, 2022 Опубліковано: 10 листопада, 2022 (змінено) 29.09.2022 в 17:58, gosha сказал: Жду хороший отскок (коррекцию) от всего падения Евры, не исключаю даже разворот. Маяковал ещё в сентябре, когда большинство кричало шо Евра будет только дешеветь.. Толпа всегда проиграет , выиграют единицы.... Классика. Змінено 10 листопада, 2022 користувачем gosha 1 2 3 2 1 Цитата
Це популярне повідомлення. FredJr Опубліковано: 14 листопада, 2022 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 14 листопада, 2022 Четвер-пятниця на форексі видались "веселими". Я подібного не чекав і в цей ріст не вірю, занадто різко пішли, а інфляція всього на-всього впала до 7,7%, хоча ціль ФРС в районі 2%, ейфорія м'яко кажучи передчасна. Вперлися в 1,0360, рівень який з 2000 року до липня цього року був мінімум на EUR/USD, його навіть на такій ейфорії так легко не пройти. Чекаю відкат, як мінімум в район 1,0120+/-, можливо і нижче, на даний момент можливо і в район 0,9950 сходити. Сьогодні ринок залишений сам собі, ніяких важливих даних по статистиці не буде, думаю будемо бовтатися в діапазоні 1,0300-1,0360, а от завтра чекаю розвороту вниз, можливо сьогодні навіть до ЕМА 200 на Д1 дістанемо, вона зараз 1,0388, а так чекаємо відкат. 2 19 3 Цитата
йцукен Опубліковано: 15 листопада, 2022 Опубліковано: 15 листопада, 2022 Вытряхивание шортов продолжается по всему фронту. Но,имхо, теряет силу. 2 1 Цитата
Це популярне повідомлення. FredJr Опубліковано: 21 листопада, 2022 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 21 листопада, 2022 Всім привіт, народ вибачайте, через обстріли багато часу без електроенергії і саме головне без інтернету сиджу. Минулого тижня відбувалося, те що написав попередній оратор - виносили лишніх пасажирів, особисто в мене є знайомі яких винесли на доволі великі суми, що там говорити, я сам застряг в селл ордерах, але маржа дозволяє терпіти, а сьогодні в принципі вже вийшов в нуль, але ордери не закриваю. На малюнку позначив 3 можливих рівня відкату. В те, що сходимо до 1,015+/- в мене сумнівів немає, але можемо сходити і набагато нижче. Якщо дивитися глобально, то тренд вниз ми так і не зламали і треба бути обережним, особливо цього тижня, штати офіційно святкують з четверга, а по факту ще з середи, ринок буде тонким, можуть малими об'ємами покачати ринок. 3 15 3 Цитата
gosha Опубліковано: 24 листопада, 2022 Опубліковано: 24 листопада, 2022 Евра 1,04 , падает вверх , плотно. 2 1 3 1 Цитата
region61000 Опубліковано: 26 листопада, 2022 Опубліковано: 26 листопада, 2022 скажите, а евро уже взлет закончил? просто это очень важно.. 2 1 Цитата
FredJr Опубліковано: 26 листопада, 2022 Опубліковано: 26 листопада, 2022 1 година тому, region61000 сказав: скажите, а евро уже взлет закончил? просто это очень важно.. Цього Вам ніхто не скаже, по факту зараз не дуже вдалий час для входу в ринок, як на мене в нас однакові шанси як вниз так і вверх. Більш детально попробую написати як світло буде і зможу в термінал зайти. 1 5 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення