Перейти до вмісту

Оцініть цю тему:

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
31 минуту назад, Twin сказал:

Зле,  я вчора таки зайшов в лонг на 1,0543

Если бы заходили, на пару дней раньше, то было бы ещё хуже. .... Уточните плиз, то наличка . ???. 

Опубліковано:
4 часа назад, gosha сказал:

Если бы заходили, на пару дней раньше, то было бы ещё хуже. .... Уточните плиз, то наличка . ???. 

Яких пару днів,  я ловив це зниження на 1,06 хотів,  але стримався)  Так готівка,  але не зовсім.. 

Опубліковано:

Всім привіт, часу сьогодні немає, просто хочу повідомити - ФРС почали збільшувати грошову масу, замість її зменшення, на цьому і підскочили вверх.

Опубліковано:
16.03.2023 в 23:55, Twin сказал:

Яких пару днів,  я ловив це зниження на 1,06 хотів,  але стримався)  Так готівка,  але не зовсім.. 

"Готівка , але не зовсім..... Ловив зниження на 1,06, але стримався " .... Я запутан , перепутан. :wacko2:

Опубліковано:
8 часов назад, gosha сказал:

"Готівка , але не зовсім..... Ловив зниження на 1,06, але стримався " .... Я запутан , перепутан. :wacko2:

Планував вхід на 1,06+-, але стримався і зайшов по вигіднішому курсу,  майже дно зловив на моменті,  друге в подарунок не пропонувати))  

Готівка,  але щоб її отримати треба зробити певні маніпуляції,  звісно з комісійними банків... 

Опубліковано:

UBS  купить Credit Suisse. Питання наче і закрили, але незрозуміло, чому набагато нижче ринкової ціни...? По 0,76 франків за акцію, В п'ятницю торги закрили по 1,86 франків з акцію. На премаркеті обидві компанії впали, правда UBS всього на 4%, а от Credit Suisse... Поки писав побачив ось це:

photo_2023-03-20_10-13-52.jpg.1debc07b1cbdd8abab356e8fbc1ed694.jpg

• Лайк 1
  • Дякую 4
  • Подобається 2
Опубліковано:
1 час назад, FredJr сказал:

UBS  купить Credit Suisse. Питання наче і закрили, але незрозуміло, чому набагато нижче ринкової ціни...? По 0,76 франків за акцію, В п'ятницю торги закрили по 1,86 франків з акцію. На премаркеті обидві компанії впали, правда UBS всього на 4%, а от Credit Suisse... Поки писав побачив ось це:

photo_2023-03-20_10-13-52.jpg.1debc07b1cbdd8abab356e8fbc1ed694.jpg

Банкрот.
Думаю, акционеры рады тому, что дали хоть это, вместо 1 франка в обмен на все акции.
То ли еще будет с этим наследием, интересно, что там UBS найдет внутри банка и не потянет ли эта помойка его на дно

Опубліковано:

Credit Suisse заявил, что 16 миллиардов швейцарских франков (17,24 миллиарда долларов) его дополнительного долга первого уровня будут списаны до нуля по приказу швейцарского регулятора в рамках его слияния с UBS, что разозлило держателей облигаций в воскресенье.

Швейцарский регулятор FINMA заявил, что это решение укрепит капитал банка. Этот шаг отражает желание властей, чтобы частные инвесторы разделили боль от проблем Credit Suisse.