lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 19 січня, 2023 17 годин тому, dmsa сказав: Конверт депо на 100к в Днепре отдал Сенс новыми купюрами. Приват выдал со второй попытки и тоже новыми купюрами. Думаю на счет УкрБудІнвест. И посматриваю на УкрГаз, УкрЭксим, КредитДнепр... У кого-то был свежий опыт работы с этими банками ? Забирав в УкрБудінвесті без проблем, Укрексім і Укргаз та сама ситуація, як далі буде ніхто незнає 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 19 січня, 2023 15 годин тому, Listrigon сказав: У альфы пришлось ждать 10 рабочих дней после окончания депозита чтоб выдали $$ ? Можна не чекати 10 днів, видають в день небільше 1000 долларів в руки, тобто якшо у вас депозит, то вам просто треба прийти і на другий день шоб забрати другу частину 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 785 Опубліковано: 19 січня, 2023 2 минуты назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Можна не чекати 10 днів, видають в день небільше 1000 долларів в руки, тобто якшо у вас депозит, то вам просто треба прийти і на другий день шоб забрати другу частину При умові наявності доларів у касі і бажанні касира їх виплатити. У мене було пару разів, коли я приходив, а мені казали - "Доларів немає? Ви замовляли? Ні? Нічим не можемо допомогти". 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 19 січня, 2023 2 хвилини тому, Mozart сказав: При умові наявності доларів у касі і бажанні касира їх виплатити. У мене було пару разів, коли я приходив, а мені казали - "Доларів немає? Ви замовляли? Ні? Нічим не можемо допомогти". Ну може так, бо я вже забирав так два депозита без проблем 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 785 Опубліковано: 19 січня, 2023 2 часа назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Ну може так, бо я вже забирав так два депозита без проблем Ви не вказували, де саме забирали. Якщо це Київ, центральне відділення - це одне. Якщо якесь невеличке місто... трохи інше. Я не виключаю можливості забирати невеликі депозити (500-800 доларів) без попереднього замовлення, але при наявності і валюти, і , що головне, БАЖАННЯ у відділення її видавати без замовлення. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andreuskas 586 Опубліковано: 19 січня, 2023 По поводу моих сообщений выше по привату. Таки неудачные были дни для снятия. Потому как через день стоят очереди на получение валюты с депозита. Касса подкрепляется регулярно. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Драк Дракон 1 032 Опубліковано: 20 січня, 2023 Кредитні канікули мобілізованим та сотні мільйонів євро на війну Путіна: чому "Райффайзен" досі в Росії - https://www.epravda.com.ua/publications/2023/01/20/696161/ Крім "Райффайзену" у Росії все ще працює ще низка великих західних фінансових груп, зокрема угорський OTP Банк, італійський UniCredit Bank, американський Citigroup, німецький Deutsche Bank, нідерландський ING Groep та інші. 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vincent 72 Опубліковано: 31 січня, 2023 (змінено) Насколько безопасно сейчас открывать конверт-депо в Альфе? Как там с выдачей? Или лучше смотреть в сторону условного Райфа? В каком из них лучше с выдачей? Змінено 31 січня, 2023 користувачем Vincent Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
adromanov 348 Опубліковано: 1 лютого, 2023 в Альфо=Сенсе с выдачей норм, но в зависимости от отделения/региона возможно придется заказывать за 10 р. дней, причем начиная с даты окончания депо; в Райфе заказ с сегодня на завтра (хотя, тоже может быть немного иначе, проскакивало, что какие-то отделения выдают валюту 1-2 раза в неделю) 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
$$$ 42 Опубліковано: 3 лютого, 2023 01.02.2023 в 09:00, adromanov сказал: в Альфо=Сенсе с выдачей норм, но в зависимости от отделения/региона возможно придется заказывать за 10 р. дней, причем начиная с даты окончания депо; в Райфе заказ с сегодня на завтра (хотя, тоже может быть немного иначе, проскакивало, что какие-то отделения выдают валюту 1-2 раза в неделю) В Райфе если е сть валюта в наличии выдают сразу.... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах