AaronSky 68 514 Опубліковано: 21 квітня, 2023 20.04.2023 в 14:14, Mozart сказал: "Идея" выше чем Ощад и Креди Агриколь? В топку такой рейтинг... "Идея" - банк, который ходит по краю... С банкротами- польскими хозяевами... Кстати, я принял решение закрыть все карты и счета в нем. От греха. Ibox выше Укрэксима 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GREGORI 17 Опубліковано: 24 квітня, 2023 В А-банк цікава пропозиція, депозит лише на 6 місяців під ставку до 18,5%! Цікаво яка причина що саме на 6 місяців, а не на 12 місяців. На 12 місяців лише 15,5-16%. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 24 квітня, 2023 5 годин тому, GREGORI сказав: В А-банк цікава пропозиція, депозит лише на 6 місяців під ставку до 18,5%! Цікаво яка причина що саме на 6 місяців, а не на 12 місяців. На 12 місяців лише 15,5-16%. Шукають л. ха без якого жизнь плоха, та сама ситуація з конвердепозатам ті шо на 6 місяців, і вкінці всерівно гривнею отримуєш, короче тай хтось тай найдеться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 785 Опубліковано: 24 квітня, 2023 21.04.2023 в 15:03, dmsa сказал: А скоро будет по альфе вопрос закрыт ? Хочется уже перестать нервничать и перестать забирать деньги... Там все сложно, похоже... Я лично в июле валюту буду забирать полностью (по окончании 3х-летнего). Конверты в нем и не думал открывать. Гривну на расходы - оставлю. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 182 Опубліковано: 24 квітня, 2023 1 час назад, Mozart сказал: Там все сложно, похоже... Я лично в июле валюту буду забирать полностью (по окончании 3х-летнего). Конверты в нем и не думал открывать. Гривну на расходы - оставлю. А что слышно по Аваль в перспективе? 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 785 Опубліковано: 25 квітня, 2023 10 часов назад, snezha сказал: А что слышно по Аваль в перспективе? Пока тишина. Ничего не слышно - ни хорошего, ни плохого. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dmsa 100 Опубліковано: 26 квітня, 2023 Пан Охрименко выпустил видос "Що буде з Сенс-банком та іншими банками в Україні?" но за спонсорскую подписку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 785 Опубліковано: 26 квітня, 2023 6 часов назад, dmsa сказал: Пан Охрименко выпустил видос "Що буде з Сенс-банком та іншими банками в Україні?" но за спонсорскую подписку. Общались когда-то с Александром Андреевичем. Произвел впечатление умного человека, но...сильно зависимого от денег. После того, как увидел его на росТВ... он для меня умер как аналитик и экономист. 2 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dmsa 100 Опубліковано: 26 квітня, 2023 Завтра в Сенсе будут ставки по депам снижать на пару процентов. И уберут деп в валюте на 1 мес. Месячная гривна будет 12% а 3дневка на 10% 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 26 квітня, 2023 36 хвилин тому, dmsa сказав: Завтра в Сенсе будут ставки по депам снижать на пару процентов. И уберут деп в валюте на 1 мес. Месячная гривна будет 12% а 3дневка на 10% Значить маяк, шо з банком все нормально, грошей хватає 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах