Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 минуты назад, Mozart сказал:

Я навіть більше скажу. Я свого часу досить довго працював у НБУ (вже можна про це казати)... І знаю трохи більше, ніж пишу тут. 

Саме тому... мені дуже-дуже не подобається те, що тут коїться.
І потім... не обов'язково "валити", можна зробити так, що він сам впаде. 

Простіше кажучи, я чесно зараз не зрозумію, чим закінчиться ця істерія. Я всім своїм знайомим - підприємцям (і не тільки) буду радити забрати гроші з Райфу. через те, що ці кошти фондом не гарантуються (маю на увазі рахунки юридичних осіб).
І так зроблять і інші. 
Ігнорувати такі речення наразі - не можна.

А про Sense можете дать дельный совет ? У меня там валютные депозы...

Опубліковано
11 хвилину тому, Mozart сказав:

Я навіть більше скажу. Я свого часу досить довго працював у НБУ (вже можна про це казати)... І знаю трохи більше, ніж пишу тут. 

Саме тому... мені дуже-дуже не подобається те, що тут коїться.
І потім... не обов'язково "валити", можна зробити так, що він сам впаде. 

Простіше кажучи, я чесно зараз не зрозумію, чим закінчиться ця істерія. Я всім своїм знайомим - підприємцям (і не тільки) буду радити забрати гроші з Райфу. через те, що ці кошти фондом не гарантуються (маю на увазі рахунки юридичних осіб).
І так зроблять і інші. 
Ігнорувати такі рішення наразі - не можна.

Все це йде під одним посилом. Трохи показати австрійцям (наскільки дивлюсь за реакціями ринку акцій, то грошей там у них є нормально) , що не тільки вони самі хитрі за інших. І всі ці рухи направлені на прискорення виходу цієї структури з ринку рф, те саме стосується і власників альфи, які під санкціями. Вони багато чого готові,  формально і готові продати в рф все, аби санкції зняли. Те саме і італійців стосується, просто у нас вони в основі все продали і про них не чути.

Опубліковано

Є недавнє інтерв'ю голови НБУ, який те ж активно говорить, про вихід європейських банків з ринку рф, а їх дочірні структури у нас це больові точки,які можуть прискорити прийняття цих рішень. Плюс трохи показати, що буде покарання за обхід санкцій і фінансове.

Опубліковано

"США и ЕЦБ оказывают давление на австрийский Raiffeisen Bank, чтобы тот ушел из России. Инициатива исходит из Вашингтона, который может в худшем случае наложить санкции на материнский австрийский банк, запретив операции с долларом"

"Европейский центральный банк (ЕЦБ) потребовал от Raiffeisen Bank уйти с российского рынка, пишет Reuters со ссылкой на пять источников"

Пока похоже на то, что наши не могут стоять от этого в стороне.

Кстати, сегодня там с Дойче Банком начинается. Продолжаются проблемы с банками.

Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, Otass сказав:

"США и ЕЦБ оказывают давление на австрийский Raiffeisen Bank, чтобы тот ушел из России. Инициатива исходит из Вашингтона, который может в худшем случае наложить санкции на материнский австрийский банк, запретив операции с долларом"

"Европейский центральный банк (ЕЦБ) потребовал от Raiffeisen Bank уйти с российского рынка, пишет Reuters со ссылкой на пять источников"

Пока похоже на то, что наши не могут стоять от этого в стороне.

Кстати, сегодня там с Дойче Банком начинается. Продолжаются проблемы с банками.

Ну які проблеми. По ходу в банківській системі була така собі чергова "мильна бульбашка"  почала утворюватися тепер держоргани виписують всім хитрим "бамбулі", щоб не допустити повторення 2008 р.

Змінено користувачем nomer
Опубліковано
28 минут назад, nomer сказал:

Ну які проблеми. По ходу в банківській системі була така собі чергова "мильна бульбашка"  почала утворюватися тепер держоргани виписують всім хитрим "бамбулі", щоб не допустити повторення 2008 р.

Суть банковского кризиса здорово расписано и очень доступно, хоть и ru. - https://ru.investing.com/analysis/article-200301926

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 2
Опубліковано

Даже когда был "банкопад от леры лондонской" - было не так страшно, все банки, где я был - зарубежные.

Да уж, от ныненшних "шпэцыалыстов" пришедших ожидать можно многого. И теперь я немного опасаюсь, что борясь в интересах мирового добра и розовых пони, эти ... разрушат все до основания. Сначала Альфа(но там я не был), теперь Райф, потом что? - Укрсиб и прочие...?(придумать причину то легко любую). Они , наверное, теперь организуют банк себя любимых, и мы туда перебежим, как когда-то перебегали в банк одного сладкого человека в своё время)?

Печально всё это. 

Опубліковано
3 часа назад, Mozart сказал:

І так зроблять і інші. 
Ігнорувати такі рішення наразі - не можна.

Какой банк посоветуете? Я общался утром с Авалем. Да наезд на материнскую структуру. Да забрали 5-7-9 программу, кроме оформленных.

Опубліковано
3 часа назад, dmsa сказал:

А про Sense можете дать дельный совет ? У меня там валютные депозы...

У меня тоже. До июля. Трехлетний. Как только закончится, сразу заберу. 
Конверты даже и не думал открывать в Альфе открывать.
Надеюсь, достаточно полно ответил :) 

Опубліковано
18 минут назад, snezha сказал:

Какой банк посоветуете? Я общался утром с Авалем. Да наезд на материнскую структуру. Да забрали 5-7-9 программу, кроме оформленных.

Для юрлица? Это не тема для открытой ветки. Если есть реальный интерес, спишемся, отвечу.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...