Перейти до вмісту

nomer

Форумчанин
  • Публікації

    1 861
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

2 058 Душка

1 підписник

Про nomer

  • Звання
    Advanced Member

Відвідувачі профілю

8 469 переглядів профілю
  1. nomer

    Прогноз курса доллара к гривне

    Продавали скільки потрібно було. Цього разу те ж продавали, плюс навіть продали дешевше ніж по фіксованому. Усі держструктури і напевне потрібні імпортери закупилися. Плюс чорний ринок зовсім здувся, ріст навіть до 39 в більшості не дотягнув на продажі. Завтра в банках повинні побачити падіння курсу дол. при онлайн обмінні чи під депозит на 20-30 коп на мою думку.
  2. nomer

    Банки, в которых мы держим деньги

    Просто не всі банки цікавляться ФОП чи не ФОП.
  3. nomer

    Прогноз курса доллара к гривне

    А хто Вам обіцяв кіно. Паніка нікому не була потрібна адже в країні війна. Далі буде повільно і плавно вверх до запланованих рівнів. З чогось потрібно ж наповнювати бюджет підвищення мінімалок і пенсій плюс експортерам умови покращити. Тому користуйтесь поки є можливість це щастя буде декілька місяців, але з тенденцією повільного зростання. А поки всі хто хотів купити дешево купили, а чорний ринок більше мертвий ніж живий та пріоритети у людей зовсім інші.
  4. nomer

    Прогноз курса доллара к гривне

    Компенсував втрати через війну і тут були свої ризики те ж і я б не поспішав би ці депозити списувати з рахунків. За 2-3 місяці взнаємо.
  5. nomer

    Прогноз курса доллара к гривне

    В тій чи іншій мірі курс відпустять. Тобто будуть поступові послаблення, як такого вільного міжбанку спочатку не буде, а вільну грн. поженуть спочатку на депозити. При цьому отримаємо зростання з часом курсу ближче до 40. І все, поки логічно.
  6. nomer

    Прогноз курса доллара к гривне

    Курс виросте це само собою зрозуміло, але на сьогодні від в короткостроковій перспективі буде ще знижуватися. Навіть зрозуміла цифра близько 40.
  7. nomer

    Прогноз курса доллара к гривне

    А далі? Не всі точно таке будуть робити.
  8. nomer

    Банки, в которых мы держим деньги

    Чому вижити? Там відбулося скорочення відділень і напевне за залучення клієнтів є бонуси, тому і є притік коштів і по новому закону не можуть націоналізувати. Обслуговуюсь у відділені яке працює у вихідні Глобально нічого в короткостроковій перспективі не зміниться. У банку як я б не відносився до власників, але напевне найкращий онлайн банкінг серед всього українського банківського сектору. Приват зі своїми додатками сильно здав. Ще привабливо виглядає додаток А-банку, ну і тоді лише Моно.
  9. nomer

    Прогноз курса доллара к гривне

    Та понесуть і навіть в перші 3 місяці можна і "пограти". Наше населення і раціональність в більшості 2 різні речі. Глобально нічого критичного не буде, накачають трохи депозитів і курс ближче 40 відпустять, але все це буде не сьогодні і не завтра, а за декілька місяців, припускаю, що літом. Курс почне рости десь за 3-4 неділі після теперішнього моменту. Просто Дол. куплений на конвертаційні депозити перестануть міняти і вкладати в депозити
  10. nomer

    Прогноз курса доллара к гривне

    В тій чи іншій формі, але курс на міжбанку можуть трохи хоч формально відпустити, а грн. укріплюють, щоб пересічний поніс грн. на депозит спочатку.
  11. nomer

    Прогноз курса доллара к гривне

    Для цього потрібно відпустити міжбанк у контрольоване плавання.
  12. nomer

    Банки, в которых мы держим деньги

    Ну які проблеми. По ходу в банківській системі була така собі чергова "мильна бульбашка" почала утворюватися тепер держоргани виписують всім хитрим "бамбулі", щоб не допустити повторення 2008 р.
×