abcd Опубліковано: 22 вересня, 2023 Опубліковано: 22 вересня, 2023 46 минут назад, 200314 сказал: Не може бути, що Кредо не взяв. Як же так? Мені коли в Кредо видавали депо, попередили, що згідно постанови можуть видати і 1914-м, і будь яким наступним роком, але видали приблизно 50/50 2006/1996. Все вам правильно сказали,выдадут 1914,про прием речи не было. Цитата
200314 Опубліковано: 22 вересня, 2023 Опубліковано: 22 вересня, 2023 20 минут назад, T626 сказал: Ну машинка просто непропускала. Були з плямами трохи. На рік їм все рівно А це цікаво, коли видають, і Кредо, і Приват світять машинкою. В когось машинка не тої системи? Просто коли здавав в Сенс, крім машинки (яка без проблем пропустила купюри) там ще касирка дуже ретельно роздивлялася купюри на предмет написів, коли бачила найменший напис (на євро чи доларах, не гра рояля), тупо не приймала. Цитата
200314 Опубліковано: 22 вересня, 2023 Опубліковано: 22 вересня, 2023 5 минут назад, abcd сказал: Все вам правильно сказали,выдадут 1914,про прием речи не было. Вам видали 1914? Цитата
AlexM Опубліковано: 26 вересня, 2023 Опубліковано: 26 вересня, 2023 22.09.2023 в 19:34, 200314 сказал: там ще касирка дуже ретельно роздивлялася купюри на предмет написів, коли бачила найменший напис (на євро чи доларах, не гра рояля), тупо не приймала. будь-які каси, будь-які валютники зкидаюь такі "штамповки" зразу при першій можливості..мабуть щось знають 😂 Цитата
gavchik Опубліковано: 26 вересня, 2023 Опубліковано: 26 вересня, 2023 22.09.2023 в 19:34, 200314 сказал: А це цікаво, коли видають, і Кредо, і Приват світять машинкою. В когось машинка не тої системи? Просто коли здавав в Сенс, крім машинки (яка без проблем пропустила купюри) там ще касирка дуже ретельно роздивлялася купюри на предмет написів, коли бачила найменший напис (на євро чи доларах, не гра рояля), тупо не приймала. А сказати, що зателефонуєте до НБУ? Цитата
Mozart Опубліковано: 27 вересня, 2023 Опубліковано: 27 вересня, 2023 13 часов назад, gavchik сказал: А сказати, що зателефонуєте до НБУ? Напис (згідно інструкції) - пошкодження купюри, і банк має повне право не приймати. Цитата
+Гринвич Опубліковано: 27 вересня, 2023 Опубліковано: 27 вересня, 2023 Может кто сталкивался , с такой ситуацией... Открыл Деп на Конвертацию в Сенсе под 2.5% ФоП 2 группы. Обычный физ счёт - Белая Карта, не Фоповская. Вечером пришло смс от Банка что Ваш счёт взят на "Облік в Податковій Адміністраціі" Теперь нужно в годовом отчёте указывать этот депозит как прибыль? и что идёт как прибыль эти 2.5% или сумма 200к? Буду очень благодарен , если кто с этим сталкивался , распишет что с этим делать и как дальше быть. Спасибо С меня +++ Цитата
+forgedone Опубліковано: 27 вересня, 2023 Опубліковано: 27 вересня, 2023 9 минут назад, Гринвич сказал: Может кто сталкивался , с такой ситуацией... Открыл Деп на Конвертацию в Сенсе под 2.5% ФоП 2 группы. Обычный физ счёт - Белая Карта, не Фоповская. Вечером пришло смс от Банка что Ваш счёт взят на "Облік в Податковій Адміністраціі" Теперь нужно в годовом отчёте указывать этот депозит как прибыль? и что идёт как прибыль эти 2.5% или сумма 200к? Буду очень благодарен , если кто с этим сталкивался , распишет что с этим делать и как дальше быть. Спасибо С меня +++ Банки являются налоговыми агентами и платят налоги с депозита, поэтому не нужно ничего делать (это для депозита физических лиц). Если депозит открывается с фоповского счёта или покупка госдолга - то там нужно уточнять. А информация о счетах в банках подаются в налоговою, это давно уже стало нормой. 1 3 1 Цитата
gavchik Опубліковано: 28 вересня, 2023 Опубліковано: 28 вересня, 2023 27.09.2023 в 09:31, Mozart сказал: Напис (згідно інструкції) - пошкодження купюри, і банк має повне право не приймати. Прочитав 4 Цитата
VIKm Опубліковано: 29 вересня, 2023 Опубліковано: 29 вересня, 2023 (змінено) В 27.09.2023 в 09:55, Гринвич сказав: Может кто сталкивался , с такой ситуацией... Открыл Деп на Конвертацию в Сенсе под 2.5% ФоП 2 группы. Обычный физ счёт - Белая Карта, не Фоповская. Вечером пришло смс от Банка что Ваш счёт взят на "Облік в Податковій Адміністраціі" Теперь нужно в годовом отчёте указывать этот депозит как прибыль? и что идёт как прибыль эти 2.5% или сумма 200к? Буду очень благодарен , если кто с этим сталкивался , распишет что с этим делать и как дальше быть. Спасибо С меня +++ Банки самі стягують та сплачують ПДФО 18% та ВЗ 1,5% до бюджету із депозитів ФО. Вам не потрібно включати % ні в які доходи як ФО. із доходів ФОП по рахунках Ви самі сплачуєте податки. Змінено 29 вересня, 2023 користувачем VIKm 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення