Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
14 часов назад, andreuskas сказал:

Який банк? Я закривав пару років тому Укрсиб. Все пройшло швидко і гладко, Юнекс у тому році також закривав не швидко але гладко.

Абанк, Обанк.

Опубліковано:
В 11.12.2024 в 01:14, adykevuch сказав:

Фопів блокують які знімають багато готівки ( банк вимагає пояснень куди ФОП буде тратити свої ж зароблені гроші )

В 11.12.2024 в 10:06, adykevuch сказав:

спробуйте зняти наприклад мільйон за місяць

Мене трохи налякало ваше слово "блокують". Насправді ніякого блокування немає, є ліміт в 1 млн готівки на місяць у Приватбанку. Дехто казав, що у ПУМБі взагалі 300 тис грн.

Ну дійшло до 1 млн, прийшло повідомлення у мобільний додаток, що ліміт майже вичерпано, завітати у відділення або зайти в "допомогу онлайн". Про жодне блокування мова не йшла.

Зайшов в кабінет податкової, вигрузив декларацію за 9 місяців 2024 року і "квитанцію №2" (ФОП 3 група), подав її в чаті онлайн допомоги, за 15 хвилин одобрили заявку на збільшення ліміту на необхідну мені суму. Ще через 15 хвилин прийшло повідомлення, що новий ліміт на готівку вже в силі.

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 2
Опубліковано:

Подскажите, возможно кто-нибудь уже сталкивался с такой проблемой: уже более полугода не могу вывести заблокированные 5к долларов из Райфайзена, при том что имею подтвержденный доход - купоны по ОВГЗ более миллиона гривен, Райф требует одни документы, затем ещё и ещё, я предоставляю, пишу, объясняю но пока ситуация не сдвигается с мертвой точки. Ищу банк куда можно относительно безболезненно перевести данные средства. Может кто-то уже сталкивался с подобным - дайте совет, буду очень признателен))

Опубліковано:
2 години тому, Modestus сказав:

Британський необанк Revolut запустив бета-тест свого застосунку в Україні

На мою думку там занадто гучні висновки. І що? WISE теж ніби є в Україні для українців, і що?

Опубліковано:
3 часа назад, brandy сказал:

На мою думку там занадто гучні висновки. І що? WISE теж ніби є в Україні для українців, і що?

WISE - це платіжна система, операції якої з коштами не мають гарантії ЄС до 100 тис. євро. WISE припинила оформлення нових карток для українців.

Revolut отримав європейську банківську ліцензію від Банку Литви з січня 2022 року, а тому кошти в ньому мають гарантію ЄС до 100 тис. євро. У липні 2024 року Revolut отримав додатково банківську ліцензію у Великій Британії, яка не входить до ЄС. Тобто, Revolut зараз є банком. Далі побачимо його просування в Україні.