Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кому-то удалось купить в пределах лимита 15000 гр. ? ? ? . Если да, то где . ? ? ? .

Вчера купил через приват24, по курсу 12.9 1000, сегодня еще 200, по банкам города бегал вчера, сегодня больше не хочу, все равно нет нигде.

Опубліковано

Вчера купил через приват24, по курсу 12.9 1000, сегодня еще 200, по банкам города бегал вчера, сегодня больше не хочу, все равно нет нигде.

а какой смысл покупать через приват24? как их потом обналичить?

Опубліковано

А как в руках собираетесь подержать эти 1000 дол.,  разве не может быть такого что эти 1000 дол. отдадут гривной но уже по курсу 12,60 . ? ? ? . В итоге получится залёт на 300 гр.

Опубліковано

А как в руках собираетесь подержать эти 1000 дол.,  разве не может быть такого что эти 1000 дол. отдадут гривной но уже по курсу 12,60 . ? ? ? . В итоге получится залёт на 300 гр.

Воможно позже так и будет, но сейчас получается, сегодня снимал остатки с валютной карты, выдали в баксах, а вот на продажу касса пустая.

Опубліковано

Воможно позже так и будет, но сейчас получается, сегодня снимал остатки с валютной карты, выдали в баксах, а вот на продажу касса пустая.

Поздравляю ! ! ! 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...