Serebashhka Опубліковано 21 січня, 2016 Опубліковано 21 січня, 2016 Хоть хтось читає, що я тут пишу, чи це нікому не потрібно??? Я читаю. Пишете не марно Цитата
hanumankm Опубліковано 21 січня, 2016 Опубліковано 21 січня, 2016 Xoть хтоcь читaє, щo я тут пишу, чи це нікoмy не пoтpібно??? Читаю усі повідомлення. Дякую за цінну інформацію! Цитата
морячка Опубліковано 21 січня, 2016 Опубліковано 21 січня, 2016 Xоть xтось читає, що я тyт пишу, чи цe нікoму не потрібнo??? Я не тільки читаю, а й користуюсь вашими постами, особливо по рублю. Вдячна за інфо не тільки вам, а й пану WlODEK. Цитата
mishok_ya Опубліковано 21 січня, 2016 Опубліковано 21 січня, 2016 переглядаю кожного дня ДЯКУЮ!!! Цитата
Anthony Hopkins Опубліковано 21 січня, 2016 Опубліковано 21 січня, 2016 Регулярно читаю. Огромное спасибо, это удобнее, чем в центр ездить или обзванивать знакомых валютчиков. Тоже просьба рубль не забывать. Цитата
kasia Опубліковано 21 січня, 2016 Опубліковано 21 січня, 2016 також знайомлюсь з курсами, з Вашою та інших користувачів допомогою, кожного дня! Дуже зручно! Дякую! Цитата
alibob Опубліковано 21 січня, 2016 Опубліковано 21 січня, 2016 Додам і свою подяку всім дописувачам. Цитата
tepluxa Опубліковано 21 січня, 2016 Опубліковано 21 січня, 2016 Ось і гілка пожвавилась.))) Додам корисної інформації для Проскурян. Валютчик Денис, який ошивається біля ДС. Курси не фіксує, "аля" (Київський Мустанг), тобто "балаболка". Номер його, гадаю, немає сенсу виставляти. Цитата
Kataleya Опубліковано 21 січня, 2016 Опубліковано 21 січня, 2016 Ось і гілка пожвавилась.))) Додам корисної інформації для Проскурян. Валютчик Денис, який ошивається біля ДС. Курси не фіксує, "аля" (Київський Мустанг), тобто "балаболка". Номер його, гадаю, немає сенсу виставляти. "кто такой - почему не знаю?" он случайно не с портфельчиком бегает и полушёпотом предлагает на 10 коп. либо купить либо сдать ему, ну, в шапочке "гандонке" извините.. но у нас так эту шапочку называют кто такой Денис? Цитата
tepluxa Опубліковано 21 січня, 2016 Опубліковано 21 січня, 2016 (змінено) Саме він. Іноді курс "солодкий", якщо на місці брати. А домовлятись з ним не раджу. Змінено 21 січня, 2016 користувачем tepluxa Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.