Перейти до вмісту

alibob

Форумчанин
  • Публікації

    114
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

128 Душка

Про alibob

  • Звання
    Advanced Member

Відвідувачі профілю

3 170 переглядів профілю
  1. alibob

    Так ли всё хреново?

    "А вот насчет пред"являти УПОВНОВАЖЕНОМУ представнику - на это должны буть основания у этого представника на проверку, а также сам представник должен быть УПОВНОВАЖЕНИМ. Иначе люди в погонах будут"... ходити з пачкою листків А4, на першій сторінці "шапка" про "уповноважених осіб", на останній підпис районного керівника (або зама) тцк та сп (не військового комісара, який, наскільки мені відомо, один на область і має право такі списки складати), а всередині пачка листків із ПІБ осіб, які "уповноважені". Листки без нумерації. Про "прошито, проштамповано, скріплено печаткою" і мови немає. Один листок випав, два вклали і т.д.
  2. Перепост з "сусіднього" ресурсу від користувача V2.ua: "Розетка дає рейтинг техноблогера Маркеса Браунлі, який провів власну премію Smartphone Awards. Нагороди в його топі отримали: • Google Pixel 8 — смартфон року; • Samsung Galaxy S23 Ultra — найкращий великий смартфон; • Asus Zenfone 10 — найкращий маленький; • iPhone 15 Pro — за найкращу систему камер; • iPhone 15 Plus — за найкращий акумулятор; • Samsung Galaxy A54 — «топ за свої гроші»; • Honor Magic V2 — найкращий дизайн; • OnePlus Open — найкращий складаний; • Nothing Phone 2 — найкраще вдосконалення; • Solana Labs Saga — провал року."
  3. Этими постами Вы оч. хорошо привлекли внимание. Спасибо. Может кто-то начнёт что-то чистить. В первую очередь -- в своей голове.
  4. alibob

    Что сейчас слушаем? (старенькое)

    Сьогодні вирішив послухати ще. АЛЕ автоповтор вже чомусь відключений і наступна і знову на автоповторі (вже я включив) десь години три-чотири. Все буде добре. Дякую.
  5. alibob

    Что сейчас слушаем? (старенькое)

    Зацепило. Раніше не чув, не бачив. Сьогодні слухав через ревансед, якось включився автоповтор (я не включав). І прослухав я цю пісню десь шість годин. Рука не піднімалася зупинити. Тільки пару дзвінків ставили її на паузу. Дякую.
  6. Додам, бо не знаю як змінити своє попереднє повідомлення. З травня 2022 Аеростат на "Радіо Росії" не виходить. Виходить тільки онлайн.
  7. БГ - Людина. Тільки дивно, як досі виходять щотижня його Аеростати на "Радіо Росії". Останній 946 вчорашній (23.07.2023) - https://aerostatbg.ru/
  8. alibob

    Банки, в которых мы держим деньги

    ..."название"... Сенс, наприклад. Дебетові пакетки.
  9. alibob

    Финансовый мониторинг в банках Украины

    А рівень розвитку ШІ, що його можуть використовувати для цієї мети, за цей час наскільки змінився? Те, що було складно навіть рік тому, на зараз вже не так складно обчислити. Звісно, якщо таке завдання дійсно буде поставлено. І нагадайте, будь ласка, щодо вирогідного нарахування податків за ці операції (так, нас цим лякають вже багато років і такого НЕ БУДЕ НІКОЛИ 😁), термін давності - три роки?
  10. alibob

    Финансовый мониторинг в банках Украины

    по тіньовому обігу грошей - ставте слово "тіньовий" в лапки, будь ласка. Налом (готівкою) і досі дуже багато йде. А тут все на виду. Кому, від кого, коли, скільки...
  11. alibob

    Что сейчас слушаем? (старенькое)

    аж мороз по шкірі чомусь не чути давно нізвідки... а в мене на телефоні
  12. Ну можно и без клона. Второе пространство есть для этого. А просто карту (жены) привязать можно и в свой ГПей, если она ранее не была в другом привязана. Или использовать несколько Гпеев в одном телефоне без всяких клонов/вторых пространств. Переключаетесь между Гакками за секунду, а в каждом акке свой ГПей и свои карты. Да хоть бы и всех родственников, если вход в Гакк совершен. У меня так. Карт много, чтобы не запутаться между банками и владельцами - удобно. Но нелегально. На свой страх и риск.
×