Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Привет всем!Кому нужны рубли(5000),доллары(2100)или евро(2500)? Продам дешевле,чем валютчики,так как считаю чо можно без посредников сделать приятное друг другу).Стучитесь или звоните 0672576955 Снежана

Опубліковано (змінено)

Привет всем!Кому нужны рубли(5000),доллары(2100)или евро(2500)? Продам дешевле,чем валютчики,так как считаю чо можно без посредников сделать приятное друг другу).Стучитесь или звоните 0672576955 Снежана

Такое, вроде, тут запрещено писать, придет злой Флоридор и все почистит.)

Змінено користувачем Art_ja
  • 1 місяць потому...
Опубліковано (змінено)

рынок - под вечер покупка 18, продажа 22. Офигели вообще (неопределенность видно...)

Змінено користувачем Kosta
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Єдиний обмінник це ексіма в еко але там курс не ринковий, не знаю чим там зараз операціоністки займаються. На часи соціального кілька соток туди заходило хоч на вході стоять міняли. 

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А куди поділись міняли? Я так розумію, їх ганяють поліцаї? На цьому тижні два рази проходив по Моріону біля 18 години, жодного не було. На Сільпо тільки одного зустрів. 

А валютчиків на Екомаркеті я ніколи і не бачив. Ще в часи, коли долар був по 14, декілька разів намагався їх там знайти, але безуспішно.

Опубліковано

А куди поділись міняли? Я так розумію, їх ганяють поліцаї? На цьому тижні два рази проходив по Моріону біля 18 години, жодного не було. На Сільпо тільки одного зустрів. 

А валютчиків на Екомаркеті я ніколи і не бачив. Ще в часи, коли долар був по 14, декілька разів намагався їх там знайти, але безуспішно.

Ну по-перше коли йдуть свята вони часто роблять собі вихідний чи скорочений день.

А в Еко стоять регулярно, кілька раз тільки їх не було коли хотів здати...

Опубліковано

Мiняли в Рiвному завжди були по своим мисцям, вчора здавав дол. по 19.7 биля Сильпо (автовокзал), минял повно- було б що минять....

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...