+deen Опубліковано 10 вересня, 2015 Опубліковано 10 вересня, 2015 Сьогоднішня дискусія на гілці принесла мені позитивні емоції Дякую за це її учасникам. А гдe пo 23 пpодaют? Місця озвучувати не буду, курси чисто інформативні. Львівський кореспондент підтвердив, що курс реальний. Більше того - сьогодні можна було купити і по 22,95. A там в п'яти-шести кaнтораx, які я oбійшoв, єврик пpoдається пo 26,40, як і в мене на Cихові На вікнах курси у всіх однакові і людині з вулиці інакшого не запропонують. Заводьте контакти в цій сфері, можливо, форумчани Scrooge та steam Вам допоможуть. Але...більше поваги. 1 Цитата
rum Опубліковано 10 вересня, 2015 Опубліковано 10 вересня, 2015 Ну вы тут галичанский срач развели!!! По перше ніхто не говорив, що це курс кантора і на вікнах стоять такі цифри. Нарешті я прозрів!!! Предмет дискусії, оце вселенське ЦЕ - то є віртуальний курс приватного віртуального кантора (для тих, хто звіддаля - пункта обмена валюты (ПОВ)) містера Scrooge'a. Щоб дійти такого висновку не полінувався підрахувати кількість його повідомлень, що стосуються тєми - понад 70! A як побачив замануху "Найкращі курси у Львові", то пойняв, чому чоловік такий загадковий і так шифрується у відповідь на просте безневинне запитаннячко: "А де зара' такі солодкі курси?" А якби відповів відразу: "То не курси кантора, то я так купую/продаю. Єсі нада - стукай в лічку і буде тобі щастя!" , то й не було би тут того срачу, який так роздратував таваріща Тупака Шакура, хоча здаєсі мені, жи гиби срач був не галичанский, а КАСТРАМСКОЙ, або хоча би ТАМБОВСКІЙ, то таваріщ би так сі не злостив. А я хлоп темний, зу сила, і думав, жи хворум на Інтирнєтах - якраз то місце, де можна (і треба) срач розводити. Бо шось львівська гілка геть вклєкла і життя в ній ледь теплилося лише завдяки життєрадісним дописам Scrooge'а. А так тепер маємо в ній цілу конспірольогічну теорію, жваве обговорення і значний зріст відвідуваності, аж Гугель сі почав сварити! По друге сьогодні 10,09 Ви не вірили, що продають по 23? Вам запропонували купити по даному курсу, це означає, що даний курс має місце. А отут не пойняв. Мені сьогодні ніхто ніц не пропонував, купувати я не збирався, бо нема пінєндзів і про свою віру чи не віру нікому нинька не повідав... і по трете для таких вуйків як Ви 20-30коп плюс, це ще за щастя А оце і є, мабуть, той вияв поваги, до якого я, на думку маестро deen'а, і повинен прагнути: можливо, форумчани Scrooge та steam Вам допоможуть. Але...більше поваги. А взагалi-то для таких вуйків як я і їдна копійка це за щастя, бо вона доляр береже (точніше є його 1/2300-ю частиною і без неї він не буде повновісним). Бажаю здраствувати... I Baм не хворати... Со своей стороны подтверждаю, что по 23 купить во Львове можна было, доллара много Місця озвучувати не буду, курси чисто інформативні. Львівський кореспондент підтвердив, що курс реальний. Більше того - сьогодні можна було купити і по 22,95. От і ви туда же... Кажете, що купити можна, а не кажете де. Це в канторі? (якщо так, то в якому?) Чи на руках у міняйлів? 4 3 Цитата
+Scrooge Опубліковано 8 жовтня, 2015 Опубліковано 8 жовтня, 2015 Доброго ранку Львів 22.55/22.65 25.25/25.55 5 Цитата
steam Опубліковано 13 жовтня, 2015 Опубліковано 13 жовтня, 2015 Де такий курс підкажіть будь ласка?я куплю. Цитата
+deen Опубліковано 13 жовтня, 2015 Опубліковано 13 жовтня, 2015 Я ж писав Mісця oзвyчувати нe буду, куpси чисто інфopмaтивні. Ви ж розумієте, що це міг бути курс конкретного оператора під конкретну задачу. Що у Вас на момент? 1 1 Цитата
steam Опубліковано 13 жовтня, 2015 Опубліковано 13 жовтня, 2015 (змінено) Я ж писав Ви ж розумієте, що це міг бути курс конкретного оператора під конкретну задачу. Що у Вас на момент? на той момент прийом по місту був 23.30 не бачу інформативності в курсі яким не можна скористатися Змінено 13 жовтня, 2015 користувачем steam 3 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.