Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

7ой КМ на 8.30 утра китайцы озвучили 21.90/22.00 с предупреждением что где-то в 11.00 курс поменяется.

На вопрос, в какую сторону?,марозятся

если бы в меньшую наверное не брали  бы по  21.90 ??

Опубліковано

если бы в меньшую наверное не брали  бы по  21.90 ??

А если будет дорожать зачем отдовать по 22 ?

Буде дорожать или падать, для китайцев это не особо важно,я так понимаю они работают на больших оборотах(наверно за счет своей массы) очень редко(чуть ли ни еденичный случай был) когда они говорят "НЕТ ГРИВНА!" .

,А доллар, у них всегда есть

Опубліковано

7 км. На 10 утра $ покупка 21,90-21,92, продажа 22.

и сейчас такие же

просто по 21.92 все мозги вымотают

а если совсем набраться терпения и заиметь желание довести бедного вьетнамца до стадии нервного тика можно сдать и по 21.95

ну то такое - на любителя

а вообще

21.90 - сдать

22.00 - купить

Опубліковано

а если совсем набраться терпения и заиметь желание довести бедного вьетнамца до стадии нервного тика можно сдать и по 21.95

Здесь полностью согласна)

А вот за 21,92 не хочу вас разочаровывать, но я не торговалась - сами предложили.

Опубліковано (змінено)

7ой км на 9:30 цифры такие 21.80-21.85/21.90-21.95 при продаже можно сторговатся на 21.87 вапще бред

Змінено користувачем alexusv

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...