Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маруся вещает на платном форуме,

Mixa72 дал реальную инфу на момент

ну про обещания нас не покидать никто не забыл) было же предложено сделать ее гигантом в про-ветке одним человеком, но поддержали многие, в том числе и я, но получается, что надо было не поддерживать?)))

Опубліковано

ну про обещания нас не покидать никто не забыл) было же предложено сделать ее гигантом в про-ветке одним человеком, но поддержали многие, в том числе и я, но получается, что надо было не поддерживать?)))

народ чего ругаетесь

она сейчас не заходит на форум

видать дела у человека

7км

покупка 26.60-26.75

продажа 26.90-27.05

это реальная картина

Базары берут по 25.50

Книжка 26.00-26.50

продажа везде по городу не меньше 27.10

всем будет счастье!

П.С. притом межбанк не стоит на месте

такими темпами к вечеру курс поменяем

Опубліковано

Я в понедельник хотела доллар сдать так в ВТБ банке, ОТП банке,Пиреус банке гривны вообще не было,даже сто долларов не взяли,только в Райфайзене была гривна.

Опубліковано

У Маруси сессия

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...