Mozart 668 822 Опубліковано: 2 травня, 2023 1 час назад, senderZ сказал: вже є і по 20% на 3 чи 6 міс Так, Банк інвестицій та заощаджень, акція "Щедрі відсотки". 20% на 3 і 6 місяців. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 496 Опубліковано: 12 травня, 2023 В 02.05.2023 в 09:24, Mozart сказав: Так, Банк інвестицій та заощаджень, акція "Щедрі відсотки". 20% на 3 і 6 місяців. Відсотки дійсно щедрі, а от сам банк не лопне чи він!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Listrigon 107 Опубліковано: 12 травня, 2023 Український Банк Реконструкції та Розвитку Есть еще банк с одним отделением с 21% на 3 мес. (20.50 ежемес) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 822 Опубліковано: 12 травня, 2023 1 час назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Відсотки дійсно щедрі, а от сам банк не лопне чи він!? Може, й лопне. Для гривні це вже несуттєво... Тим більше, на 3 місяці. Мене більш цікавить, скільки буде коштувати долар через 3 місяці... я не впевнений, що так само, як і зараз. 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 496 Опубліковано: 16 травня, 2023 В 02.05.2023 в 09:24, Mozart сказав: Так, Банк інвестицій та заощаджень, акція "Щедрі відсотки". 20% на 3 і 6 місяців. Був сьогодні там,сказали дівчата менеджери що така Акція до кінця травня,так що поспішайте здавати доллари на гривні,і на депозит🤭 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Crw 26 Опубліковано: 22 травня, 2023 Менеджер в УкрСибБанку нещодавно прислав умови нових вкладів для ФОП. USD на 31-60 днів виглядає непогано, з "нормальних" банків знаю є тільки Укргазі 1.25%. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gavchik 309 Опубліковано: 23 травня, 2023 19 часов назад, Crw сказал: Менеджер в УкрСибБанку нещодавно прислав умови нових вкладів для ФОП. USD на 31-60 днів виглядає непогано, з "нормальних" банків знаю є тільки Укргазі 1.25%. А можно доллар с долларового ФОП счета положить, не продавая по курсу НБУ? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Crw 26 Опубліковано: 23 травня, 2023 1 час назад, gavchik сказал: А можно доллар с долларового ФОП счета положить, не продавая по курсу НБУ? Так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gavchik 309 Опубліковано: 23 травня, 2023 9 минут назад, Crw сказал: Так. Узнавали? Или так думаете? То есть, если у меня на долларовом ФОП счете лежит валюта, я могу ее положить напрямую на долларовій депозит? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Crw 26 Опубліковано: 23 травня, 2023 1 час назад, gavchik сказал: Узнавали? Или так думаете? То есть, если у меня на долларовом ФОП счете лежит валюта, я могу ее положить напрямую на долларовій депозит? Взнавав. Це якраз спеціальна "акція" для тих, хто не продає валюту з ФОПа з огляду на певні причини. Відкривається тільки у відділенні у спеціаліста, через онлайн-банкінг не можливо. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах