Karl 2 784 Опубліковано: 9 листопада, 2014 Одно время очень внимательно его слушал. ) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vvvvv 6 805 Опубліковано: 9 листопада, 2014 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 10 листопада, 2014 "Любовь моей жизни" - баллада группы Queen. Версия в исполнении EXTREME. Или такой вариант. Для безнадежных романтиков и лириков (таких, как я) В клипе видеоряд из кинофильма "Властелин Колец". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 10 листопада, 2014 Довольно старая композиция, но от этого она не стала менее прекрасна. Мистер Биг - "Быть с тобой". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vvvvv 6 805 Опубліковано: 10 листопада, 2014 Вы ритмов хотите? Их есть у меня: Это ребята, которые играют на всем, чем угодно... Когда впервые услышал, был потрясен слаженностью работы. Круто, конечно... Но если насчет ритмов... Погуглила пару минут, не нашла готового отрывка, а резать не умею. Поэтому нате Вам алаверды: https://www.youtube.com/watch?v=FTSgCQ64A2c#t=44 К месту больше бы подошел оригинал, но это по-моему тоже очень даже ничего... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
заDOOMчивый 10 722 Опубліковано: 10 листопада, 2014 Группа которая мне НЕ ОСОБО НРАВИТСЯ,НО ВСЁ ЖЕ НЕСКОЛЬКО ПЕСЕН ВПЕЧАТЛИЛИ: https://www.youtube.com/watch?v=xWgctUuWpiM Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AIM 2 548 Опубліковано: 10 листопада, 2014 имхо лучшее исполнение house of a rising sun 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 10 листопада, 2014 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 10 листопада, 2014 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 10 листопада, 2014 "Скорпионс" нервно курят в сторонке. "Может я, может ты" в исполнении А.Онофрийчука. и для сравнения 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах