Tanya 6 778 Опубліковано: 8 вересня, 2016 О, в тему нашего форума. О деньгах. Хи-хи. 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 8 вересня, 2016 Господи, скорее бы их забрали... И почему бабушки так радуются внукам?! 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 8 вересня, 2016 Если жена уходит от мужа, она плохая, разбивает свою семью... Если муж уходит из семьи, опять жена плохая, не сумела сохранить семью... Похоже, чтобы быть хорошей, нужно вообще замуж не выходить... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 8 вересня, 2016 Живи ромашка... Я и так всё знаю! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 8 вересня, 2016 Смс от воспитанного мужа: "Матом тебя прошу - иди домой!" 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 8 вересня, 2016 Бывают дни, которые так хочется поставить на повтор. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 8 вересня, 2016 Пока никого нет, размещу: 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Григорий 2 529 Опубліковано: 8 вересня, 2016 Добрый вечер. Очень позитивная, и приятная тема. Молодцы девчонки! Буду к вам заглядывать сюда 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 8 вересня, 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 8 вересня, 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах