adykevuch 900 Опубліковано: 19 жовтня, 2016 Хочу взяти таке авто як друге у сімю,планую 2012-13 року в універсалі. Хто що знає про автомобіль,до чого варто придивитись при покупці крім стандартного,і які двигуни рекомендуєте,Хочу 1.7CDTI? 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим Оса 399 Опубліковано: 19 жовтня, 2016 Топливная система Очень чувствительная к качеству топлива.такие двигатели стояли на Опель Комбо,которые Ю.Тимошенко,будучи премьер-министром закупила в качестве служебного транспорта в МОЗ.Судьба их печальна,погуглите.... 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
adykevuch 900 Опубліковано: 19 жовтня, 2016 8 минут назад, Вадим Оса сказал: Топливная система Очень чувствительная к качеству топлива.такие двигатели стояли на Опель Комбо,которые Ю.Тимошенко,будучи премьер-министром закупила в качестве служебного транспорта в МОЗ.Судьба их печальна,погуглите.... Розглядаю ще Рено Меган 12-13 років та Гольф 10-12 років,все в універсалі може ще щось підкажете? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим Оса 399 Опубліковано: 19 жовтня, 2016 5 минут назад, adykevuch сказал: Розглядаю ще Рено Меган 12-13 років та Гольф 10-12 років,все в універсалі може ще щось підкажете? Не спец.в этой области,но я бы брал Гольф,обязательно 1.9 TDI-проверенные временем и нашими условиями двигатели.При выборе машины посмотрите ролики в Ютюбе с отзывами от конкретных владельцев,будете иметь представление об плюсах и минусах автомобиля.Также почитайте форумы. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostas 15 714 Опубліковано: 19 жовтня, 2016 Товарищ продает такую машину в идеале .... пиши если что .... цена там сладкая ..... 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
adykevuch 900 Опубліковано: 19 жовтня, 2016 10 минут назад, kostas сказал: Товарищ продает такую машину в идеале .... пиши если что .... цена там сладкая ..... Я ще в процесі підготовки покупки, збираю інформацію,та й Дніпро дуже далеко,але якщо якийсь ДУЖЕ класний варіант,то був би радий побачити ,якщо можна в пп. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Николаич 424 Опубліковано: 20 жовтня, 2016 23 часа назад, kostas сказал: Товарищ продает такую машину в идеале .... пиши если что .... цена там сладкая ..... Такую - в смысле Опель? А то в теме уже три машины нарисовались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2000 1 375 Опубліковано: 21 жовтня, 2016 Опель хорош когда новый , или был в одних руках . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
benderr 4 158 Опубліковано: 21 жовтня, 2016 В 19.10.2016 в 19:17, Вадим Оса сказал: я бы брал Гольф,обязательно 1.9 TDI-проверенные временем и нашими условиями двигатели. А этот двигатель разве не сняли давно с производства? На более менее свежих машинах он не доступен. Там вроде либо 1,6, либо 2,0. Речь о дизеле конечно же. И с двигателем 1,6 ТДИ официальных поставок в Украину не было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 773 Опубліковано: 21 жовтня, 2016 10 часов назад, 2000 сказал: Опель хорош когда новый , или был в одних руках . Со временем любая машина превращается в Опель. 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах