Аид Опубліковано 22 вересня, 2025 Опубліковано 22 вересня, 2025 5 часов назад, Олександрм сказал: Сша воювало проти кратно слабшого противника. Якщо закінчиться західне пво, росія зробить тут те саме. Такова судьба любых индейцев. Однако РФ пока не жестит как Израиль. Хотя вполне может. 1 2 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 22 вересня, 2025 Опубліковано 22 вересня, 2025 11 минут назад, Аид сказал: Зельц 4 день гонит технику через Од область в сторону ПМР, гонит вполне открыто. Видимо на ЛБС все збс для различных авантюр. Може ремонт? 3 Цитата
Олександрм Опубліковано 22 вересня, 2025 Опубліковано 22 вересня, 2025 5 годин назад, Totolya сказав: или может все-таки это ответственность военных не тусить рядом с цивильными, ну типа не подвергать их опасности? Правда? Відповідальність нє тусіть? 🤣 бо жизнь цивільного більш цінна ніж моя? І моїх хлопців? 2 Цитата
Александр313 Опубліковано 22 вересня, 2025 Опубліковано 22 вересня, 2025 6 минут назад, Олександрм сказал: Правда? Відповідальність нє тусіть? 🤣 бо жизнь цивільного більш цінна ніж моя? І моїх хлопців? В нашій державі життя людини це тільки на ефірах ТВ цінність,а насправді,ви-ресурс,а ми ухилянти. Обов'язок військових,захищати цивільних.І скупчення військових у жилих масивах становить велику небезпеку для цивільних.Кожен боїться за своє життя бо воно одне і як звичайним мешканцям заборонено знімати і викладати відео з технікою і особовим складом,так і військові повинні розуміти коли вони знаходяться біля цивільного населення. 1 Цитата
Олександрм Опубліковано 22 вересня, 2025 Опубліковано 22 вересня, 2025 2 хвилини назад, Александр313 сказав: В нашій державі життя людини це тільки на ефірах ТВ цінність,а насправді,ви-ресурс,а ми ухилянти. Обов'язок військових,захищати цивільних.І скупчення військових у жилих масивах становить велику небезпеку для цивільних.Кожен боїться за своє життя бо воно одне і як звичайним мешканцям заборонено знімати і викладати відео з технікою і особовим складом,так і військові повинні розуміти коли вони знаходяться біля цивільного населення. Мені до вас байдуже так само як і вам до мене) обовязок розуміти🤣 2 Цитата
Олександрм Опубліковано 22 вересня, 2025 Опубліковано 22 вересня, 2025 1 годину тому, Аид сказав: Такова судьба любых индейцев. Однако РФ пока не жестит как Израиль. Хотя вполне может. Все що можуть вони роблять. Їдьте в херсон там прочуствуєте їх відношення. Підійдуть вплотну до одеси і в одесі буде так само. Це вже не тактика 22року. 1 Цитата
Александр313 Опубліковано 22 вересня, 2025 Опубліковано 22 вересня, 2025 5 минут назад, Олександрм сказал: Мені до вас байдуже так само як і вам до мене) обовязок розуміти🤣 Та это понятно, только ты подумай про своих близких,когда под твоим(их)домом оставят технику на ночь и прилетит туда из-за чьей то халатности.Так же само сколько у нас в Сумской области погибло военных из-за долбаных построений или награждений,что потом снимают и командиров и губернаторов Цитата
Популярний пост Александр313 Опубліковано 22 вересня, 2025 Популярний пост Опубліковано 22 вересня, 2025 4 часа назад, andyss_ua сказал: Я взагалі не розумію людей які розмовляють мовою росії і тягнуть її культуру в простір України. Проблема в меншовартості і розумінні цінностей. Тільки наш українець може в Україні говорити російською, а як Приїде в Польшу та любу іншу країну, то зразу вчити і переходити на їх мову. Теж стосується і між собою, швидше будуть говорити шопотом, щоб не чули, що російською, а у нас на всю горлянку. Географически так сложилось,что мы понимаем,а некоторые говорят и на русском и украинском языке.Западная Украина понимает румынский,польский,венгерский.Чем больше человек знает языков,тем ему проще в общении в любой стране мира.В Польше вас не поймут если будете говорить на украинском или русском,так же и в Германии.Здесь не нужно сравнить разные языки. Но у нас в Украине кто-то думает,что имеет право указывать как кому говорить,а потом плакать в камеру когда немножко дали по морде и бегут сразу в полицию,хотя изначально конфликт начался из поучительства,что не так сказал и чьому не державною. Как вы до сих пор не поймёте,язык и мова на 100м месте из тех проблем,что сейчас есть,вас со всех сторон обворовывают в вышиванках,а вам дай момент к кому-нибудь прицепиться,как в последнем ролике,тетка со второй полки к детворе. 10 4 Цитата
Аид Опубліковано 22 вересня, 2025 Опубліковано 22 вересня, 2025 2 часа назад, ZzzZzzZzz сказал: Може ремонт? Может и ремонт, однако начали в Одессу и область прилетать Ланцеты. Видимо по душу ремонтируемой техники. 1 1 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.