Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 часов назад, Олександрм сказал:

Сша воювало проти кратно слабшого противника. Якщо закінчиться західне пво, росія зробить тут те саме.

Такова судьба любых индейцев. Однако РФ пока не жестит как Израиль. Хотя вполне может.

Опубліковано
11 минут назад, Аид сказал:

Зельц 4 день гонит технику через Од область в сторону ПМР, гонит вполне открыто. Видимо на ЛБС все збс для различных авантюр. 

Може ремонт?

Опубліковано
5 годин назад, Totolya сказав:

или может все-таки это ответственность военных не тусить рядом с цивильными, ну типа не подвергать их опасности?

Правда? Відповідальність нє тусіть? 🤣 бо жизнь цивільного більш цінна ніж моя? І моїх хлопців? 

Опубліковано
6 минут назад, Олександрм сказал:

Правда? Відповідальність нє тусіть? 🤣 бо жизнь цивільного більш цінна ніж моя? І моїх хлопців? 

В нашій державі життя людини це тільки на ефірах ТВ цінність,а насправді,ви-ресурс,а ми ухилянти.

Обов'язок військових,захищати цивільних.І скупчення військових у жилих масивах становить велику небезпеку для цивільних.Кожен боїться за своє життя бо воно одне і як звичайним мешканцям заборонено знімати і викладати відео з технікою і особовим складом,так і військові повинні розуміти коли вони знаходяться біля цивільного населення.

Опубліковано
2 хвилини назад, Александр313 сказав:

В нашій державі життя людини це тільки на ефірах ТВ цінність,а насправді,ви-ресурс,а ми ухилянти.

Обов'язок військових,захищати цивільних.І скупчення військових у жилих масивах становить велику небезпеку для цивільних.Кожен боїться за своє життя бо воно одне і як звичайним мешканцям заборонено знімати і викладати відео з технікою і особовим складом,так і військові повинні розуміти коли вони знаходяться біля цивільного населення.

Мені до вас байдуже так само як і вам до мене) обовязок розуміти🤣

Опубліковано
1 годину тому, Аид сказав:

Такова судьба любых индейцев. Однако РФ пока не жестит как Израиль. Хотя вполне может.

Все що можуть вони роблять. Їдьте в херсон там прочуствуєте їх відношення. Підійдуть вплотну до одеси і в одесі буде так само. Це вже не тактика 22року.

Опубліковано
5 минут назад, Олександрм сказал:

Мені до вас байдуже так само як і вам до мене) обовязок розуміти🤣

Та это понятно, только ты подумай про своих близких,когда под твоим(их)домом оставят технику на ночь и прилетит туда из-за чьей то халатности.Так же само сколько у нас в Сумской области погибло военных из-за долбаных построений или награждений,что потом снимают и командиров и губернаторов 

Опубліковано
2 часа назад, ZzzZzzZzz сказал:

Може ремонт?

Может и ремонт, однако начали в Одессу и область прилетать Ланцеты. Видимо по душу ремонтируемой техники.

• Дякую 1
  • Сумно 1
  • Не подобається 2

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...