Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, San4es сказав:

Одно радует, что "демократия" сжимается на запад. Вы поняли, почему я так сказал.

чесно кажучи, не дуже люблю різноманітні кліше на зразок "демократія", "тиранія", "гейропа" і ще маса інших. Вони (кліше) - "рецепт" спрощеного сприйняття реальності

5 хвилин тому, San4es сказав:

Тот кандидат, думаю,  же не немецкая Сара, которая нарассказывала, а пришла и стала как Мари с Жоржей. Те "приняли" нарративы Брюселя. А если "назначают" неправомерным выбор, значит  избранник не будет "ложиться" под "европейские демократические ценности". Как и в Грузии. 

)))

"смешались в кучу кони-люди..."

все таки порівнювати румунів із німцями - так собі ідея) хоча нинішній їх президент - етнічний німець

кого виберуть румуни - їх справа, але цікаво як міг аутсайдер перегонів (про якого багато хто не знав нічого) без жодної копійки на рекламну кампанію виграти перший тур?

• Лайк 2

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 хвилини тому, alex790579 сказав:

Румунія дуже "різна".

дякую за допис, але все це я бачив на власні очі, в т.ч. і метаморфози румунських прикордонників за тридцять з чимось років)

Ви не згадали за Тимішоару, яка далеченько від моря. Все таки також була столицею колись

тому і питав Санчеса - в чому він побачив тотожність Румунії та України (крім того, що сусіди, культура і звички яких взаємопроникають у їх життя)?

• Лайк 1
  • Дякую 1

Поділитися повідомленням

11 минут назад, Moskit сказал:

дякую за допис, але все це я бачив на власні очі, в т.ч. і метаморфози румунських прикордонників за тридцять з чимось років)

Ви не згадали за Тимішоару, яка далеченько від моря. Все таки також була столицею колись

тому і питав Санчеса - в чому він побачив тотожність Румунії та України (крім того, що сусіди, культура і звички яких взаємопроникають у їх життя)?

Та певно є деяка схожість у плані нав'язування політичної волі ззовні. Але у Румунії і іншого вибору немає, вони повністю підконтрольні ЄС.

Я цілком припускаю, що румуни дійсно віддали значний відсоток голосів за кандидата, який протирічить риториці ЄС, і у своєму пості я вказав, чому саме. До речі, багато виборців голосуваои саме "проти" інших, а не "за" саме цього кандидата.

Змінено користувачем alex790579

Поділитися повідомленням

13 минут назад, Moskit сказал:

кого виберуть румуни - їх справа, але цікаво як міг аутсайдер перегонів (про якого багато хто не знав нічого) без жодної копійки на рекламну кампанію виграти перший тур?

Кажуть, що в тік-тоці роліки смішні були...

В нас за серіалом обирали, в них за тік-током. "Демократія" - влада народу та більшості.  Ґґґґ

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Подобається 2

Поділитися повідомленням

Тільки що, alex790579 сказав:

румуни дійсно відлали значний відсоток голосів за кандидата, який протирічить риториці ЄС, і у своєму пості я вказав, чому саме.

якщо це свідомий вибір румун, а не виборчі махінації - заради Бога)

але якщо це голосування з розряду "гірше не буде" ("хоть паржем")?

ми вже цю легковажність виборців досі у себе відчуваємо(

• Лайк 2

Поділитися повідомленням

3 хвилини тому, ZzzZzzZzz сказав:

Кажуть, що в тік-тоці роліки смішні були...

В нас за серіалом обирали, в них за тік-током. "Демократія" - влада народу та більшості.  Ґґґґ

я трошки далекий від того, тому спитаю: "а в Тік-Току все безкоштовно"?

Поділитися повідомленням

Только что, Moskit сказал:

Давайте дождёмся второго первого. Может он ещё больше наберёт. Тогда Урсула себе вообще всю растительность вырвет.

Вот будет хохма🤣

• Хаха 4
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

3 хвилини тому, San4es сказав:

Давайте дождёмся второго первого. Может он ещё больше наберёт. Тогда Урсула себе вообще всю растительность вырвет.

Вот будет хохма🤣

я думав, Ви в темі, розписую тут( :boredom:

КС Румунії скасував перший тур виборів

Все тільки починається

Поділитися повідомленням

16 минут назад, Moskit сказал:

я трошки далекий від того, тому спитаю: "а в Тік-Току все безкоштовно"?

Я не знаю. Нібито, чим більше користувачів полайкало, тим ширше коло охвату. 

Криву Гауса накладати треба на розумові здібності населення. Хоча нічого нового на такій схемі не побачиш.

• Лайк 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

1 хвилину тому, ZzzZzzZzz сказав:

Криву Гауса накладати треба на розумові здібності населення. Хоча нічого нового на такій схемі не побачиш.

це перша умова завдання - знати, скільки їх, "потенційних виборців" під "горбом у Гауса"

друге завдання - спонукати/стимулювати/переконати/підтасувати "до натискання на кнопку" хоча б 30-40% від тих, хто прийде голосувати. 

П.С. якщо не дивилися фільм "Брекзіт" - рекомендую для неспішного сприйняття 

https://uakino.me/filmy/genre_drama/9596-brekzit.html

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз