Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Автотемы везде одинаковы. Вопросы и подколы даже одни и теже, гг )))
И это правильно. Машины это любимые игрушки настоящих мужчин....:D

• Подобається 3
  • Не подобається 1
Опубліковано:
1 минуту назад, Top-Performance сказал:

Я работаю, дилерство АПР у нас например более 5 лет.

Тогда может киньте ссылку на ваш сайт если таковая имеется? ;) интересно ознакомиться. На всяк случай продублируйте в личку если на ветке ссылку потрут.

• Подобається 1
Опубліковано: (змінено)
30 минут назад, Realist38 сказал:

А как должно быть устроено на моциках, товарищ?

Торохтящий воздушник V2 или свирепый атмо с 18-20к тахометром)))

Змінено користувачем reliz
  • Подобається 1
Опубліковано:
4 минуты назад, reliz сказал:

Торохтящий воздушник V2 или свирепый атмо с 18-20к тахометром)))

Ок ))) Так нужно чиповать тачки, или ну его? )))

• Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано:
1 минуту назад, Twin сказал:

Якщо DSG стримайтесь від чіпу, якщо ручка, потрібно однозначно.

Ну DSG можно не чіпувати а лише зробити оптимізацію і коштує це в рази дешевше (в усякому разі так стверджують тюнінгові контори) але що дає та оптимізація особисто мені достеменно невідомо...

Опубліковано:
Только что, Кремень сказал:

Ну DSG можно не чіпувати а лише зробити оптимізацію і коштує це в рази дешевше (в усякому разі так стверджують тюнінгові контори) але що дає та оптимізація особисто мені достеменно невідомо...

DSG це дуже складна коробка і дуже дорога в ремонті, взагалі її бояться як вогню) Хоча це перша коробка, яка обійшла по економії механіку і автомат звичайний, і ще багато плюсів. Але потребує багато уваги, саме головне вчасно міняти масло. Ця технологія тільки розвивається і вдосконалюється, тому лізти в неї з чіпом я б не став. Хоча їзда з чіпом на DSG це щось! І якщо у Вас є багато зайвих коштів, то воно того вартує..)

• Подобається 1
Опубліковано: (змінено)
11 минуту назад, Twin сказал:

DSG це дуже складна коробка і дуже дорога в ремонті, взагалі її бояться як вогню) Хоча це перша коробка, яка обійшла по економії механіку і автомат звичайний, і ще багато плюсів. Але потребує багато уваги, саме головне вчасно міняти масло. Ця технологія тільки розвивається і вдосконалюється, тому лізти в неї з чіпом я б не став. Хоча їзда з чіпом на DSG це щось! І якщо у Вас є багато зайвих коштів, то воно того вартує..)

Якщо є багато зайвих коштів то навіщо лiпити з лайна цукерку, не простiше купити її одразу?

Ок ))) Так нужно чиповать тачки, или ну его? )))

Так что покупать Camry, GTR или H2R?

Змінено користувачем alex1982
Опубліковано:
Только что, alex1982 сказал:

Якщо є багато зайвих коштів то навіщо лiпити з лайна цукерку, не простiше купити її одразу?

Звісно можна, тільки поняття цукерки в кожного різне:)

Опубліковано:
10 минут назад, Twin сказал:

Масло треба міняти лишн в 6-ти ступеневій DSG яка йде з дізелями,  а  7-ми ступенева це вже сухе зчеплення і масло там лише в картері де крутятся безпосередньо самі шестерні.

• Зараз на сторінці   0 користувачів

• Немає користувачів, які переглядають цю сторінку.
  • Створити...