Realist38 Опубліковано: 4 січня, 2017 Опубліковано: 4 січня, 2017 Автотемы везде одинаковы. Вопросы и подколы даже одни и теже, гг ))) И это правильно. Машины это любимые игрушки настоящих мужчин.... 3 1
Кремень Опубліковано: 4 січня, 2017 Автор Опубліковано: 4 січня, 2017 1 минуту назад, Top-Performance сказал: Я работаю, дилерство АПР у нас например более 5 лет. Тогда может киньте ссылку на ваш сайт если таковая имеется? интересно ознакомиться. На всяк случай продублируйте в личку если на ветке ссылку потрут. 1
reliz Опубліковано: 4 січня, 2017 Опубліковано: 4 січня, 2017 (змінено) 30 минут назад, Realist38 сказал: А как должно быть устроено на моциках, товарищ? Торохтящий воздушник V2 или свирепый атмо с 18-20к тахометром))) Змінено 4 січня, 2017 користувачем reliz 1
Realist38 Опубліковано: 4 січня, 2017 Опубліковано: 4 січня, 2017 4 минуты назад, reliz сказал: Торохтящий воздушник V2 или свирепый атмо с 18-20к тахометром))) Ок ))) Так нужно чиповать тачки, или ну его? ))) 1 1
Twin Опубліковано: 4 січня, 2017 Опубліковано: 4 січня, 2017 Якщо DSG стримайтесь від чіпу, якщо ручка, потрібно однозначно.
Кремень Опубліковано: 4 січня, 2017 Автор Опубліковано: 4 січня, 2017 1 минуту назад, Twin сказал: Якщо DSG стримайтесь від чіпу, якщо ручка, потрібно однозначно. Ну DSG можно не чіпувати а лише зробити оптимізацію і коштує це в рази дешевше (в усякому разі так стверджують тюнінгові контори) але що дає та оптимізація особисто мені достеменно невідомо...
Twin Опубліковано: 4 січня, 2017 Опубліковано: 4 січня, 2017 Только что, Кремень сказал: Ну DSG можно не чіпувати а лише зробити оптимізацію і коштує це в рази дешевше (в усякому разі так стверджують тюнінгові контори) але що дає та оптимізація особисто мені достеменно невідомо... DSG це дуже складна коробка і дуже дорога в ремонті, взагалі її бояться як вогню) Хоча це перша коробка, яка обійшла по економії механіку і автомат звичайний, і ще багато плюсів. Але потребує багато уваги, саме головне вчасно міняти масло. Ця технологія тільки розвивається і вдосконалюється, тому лізти в неї з чіпом я б не став. Хоча їзда з чіпом на DSG це щось! І якщо у Вас є багато зайвих коштів, то воно того вартує..) 1
alex1982 Опубліковано: 4 січня, 2017 Опубліковано: 4 січня, 2017 (змінено) 11 минуту назад, Twin сказал: DSG це дуже складна коробка і дуже дорога в ремонті, взагалі її бояться як вогню) Хоча це перша коробка, яка обійшла по економії механіку і автомат звичайний, і ще багато плюсів. Але потребує багато уваги, саме головне вчасно міняти масло. Ця технологія тільки розвивається і вдосконалюється, тому лізти в неї з чіпом я б не став. Хоча їзда з чіпом на DSG це щось! І якщо у Вас є багато зайвих коштів, то воно того вартує..) Якщо є багато зайвих коштів то навіщо лiпити з лайна цукерку, не простiше купити її одразу? Ок ))) Так нужно чиповать тачки, или ну его? ))) Так что покупать Camry, GTR или H2R? Змінено 4 січня, 2017 користувачем alex1982
Twin Опубліковано: 4 січня, 2017 Опубліковано: 4 січня, 2017 Только что, alex1982 сказал: Якщо є багато зайвих коштів то навіщо лiпити з лайна цукерку, не простiше купити її одразу? Звісно можна, тільки поняття цукерки в кожного різне
Кремень Опубліковано: 4 січня, 2017 Автор Опубліковано: 4 січня, 2017 10 минут назад, Twin сказал: DSG це дуже складна коробка і дуже дорога в ремонті, взагалі її бояться як вогню) Хоча це перша коробка, яка обійшла по економії механіку і автомат звичайний, і ще багато плюсів. Але потребує багато уваги, саме головне вчасно міняти масло. Ця технологія тільки розвивається і вдосконалюється, тому лізти в неї з чіпом я б не став. Хоча їзда з чіпом на DSG це щось! І якщо у Вас є багато зайвих коштів, то воно того вартує..) Масло треба міняти лишн в 6-ти ступеневій DSG яка йде з дізелями, а 7-ми ступенева це вже сухе зчеплення і масло там лише в картері де крутятся безпосередньо самі шестерні.
Рекомендовані повідомлення