2000 1 375 Опубліковано: 11 лютого, 2017 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
заDOOMчивый 10 722 Опубліковано: 11 лютого, 2017 (змінено) 13 часа назад, Аид сказал: Я лично определился, что куплю сразу с появлением на рынке https://galagram.com/2017/01/xiaomi-mi-6-specs-price-date/ на процессоре Snapdragon 835 от Qualcomm лучше брать,хоть будет и дороже чем МТК. ещё бы батарею 4000 впихнули,ну шо они такие упёртые? Змінено 11 лютого, 2017 користувачем заDOOMчивый 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
заDOOMчивый 10 722 Опубліковано: 11 лютого, 2017 12 часа назад, Hamilton сказал: Екран могли вже і з більшою роздільною здатністю зробити, 1080р вже нікого не здивуєш. та 1280/720 вполне хватает и для 6* смарта,фулНД и свыше уже маркетинг ход и выкачка бабок...Ну если смарт 48* тогда 4К нужно,хотя у меня тв 48* 1080 хватает. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2000 1 375 Опубліковано: 11 лютого, 2017 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
INJHV 3 485 Опубліковано: 11 лютого, 2017 30 минут назад, 2000 сказал: Мое личное имхо, для любителей консерватизма,все же стоить уже смотреть в сторону SE! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hamilton 25 Опубліковано: 11 лютого, 2017 2 години тому, заDOOMчивый сказав: та 1280/720 вполне хватает и для 6* смарта,фулНД и свыше уже маркетинг ход и выкачка бабок...Ну если смарт 48* тогда 4К нужно,хотя у меня тв 48* 1080 хватает. Не згідний абсолютно. Можливо вам і не помітна різниця між hd і fullhd, проте я її чітко бачу навіть на головному екрані по ярликах програм. Мене бісять видимі пікселі, тому і брав fullhd на 5 дюймів. Ви просто візьміть два апарата з різним розширенням і побачите що до чого. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hamilton 25 Опубліковано: 11 лютого, 2017 2 години тому, заDOOMчивый сказав: на процессоре Snapdragon 835 от Qualcomm лучше брать,хоть будет и дороже чем МТК. ещё бы батарею 4000 впихнули,ну шо они такие упёртые? Більша батарея = товстіший корпус. Мі серія флагманська, туди ніколи не будуть вставляти великі акуми. 3600 і 4000 - різниця не велика. Моїх 3000 цілком вистачає у середньому використанні на 2 дні. Взагалі, ніколи не розумів навіщо людям потрібний серйозний акумулятор. Не в лісі ж живемо, зарядити завжди є де. Для дальніх поїздок - павер банк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hamilton 25 Опубліковано: 11 лютого, 2017 2 години тому, 2000 сказав: Той, хто купує Сяомі, Мейзу, Дугі - купує залізо. Покупець Самсунга - купує залізо + бренд. Клієнт Епла - купує емоції/статус/стиль.... в першу чергу, далі бренд, далі залізо. Тому я сприймаю людей зі старими версіями Яблука як "неправильних", як тих, хто погнався за тим, чого собі насправді дозволити не може. Максимум що може допустити юзер Епла - насити попередню версію. ІМХО. 5 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ferrite 2 551 Опубліковано: 11 лютого, 2017 11 минуту назад, Hamilton сказал: Тому я сприймаю людей зі старими версіями Яблука як "неправильних", як тих, хто погнався за тим, чого собі насправді дозволити не може. Максимум що може допустити юзер Епла - насити попередню версію. ІМХО. Так и есть, все думают: "Вот лошара и нищеброд - ходит с 5-м, а уже 7-й есть." Естественно участвовать в этой гонке нет смысла, темболее что самый последний аппле - все равно уступает любому флагману других производителей. 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2000 1 375 Опубліковано: 11 лютого, 2017 Что вы будете рассказывать ? , когда айфон повторит судьбу нокии ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах