Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
06.01.2024 в 02:18, digiman сказал:

Евро быстро приходят, в течение 30 мин или часа, в рабочее время правда - есть ли связь не знаю. На выходных как то отправил пришли в понедельник. А было и в субботу приходят за 20 минут. 

в ПБ приходят мгновенно, а тут выслали утром в пятницу, пришли во вторник ночью, где ходили, хз...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

"віртуальний банк" зробив мені сьогодні реальні нєрви(((

треба було поповнити карти (мою та дружини) сумарно на 16 000. Начебто все просто, але ...

ЛІМІТ - 5000 на добу на всі (!) карти. Причому моно не пропустив платіж і від ощаду, щоби закрити грейс(((

довелося напрягати родичів, у кого є біла карта, закидувати на їх карту після повідомлення паролю смс-ю, а вони звідти - на відповідну чорну карту.

Чесно кажучи, не знаю, коли ввели це обмеження, подивився по історії - ще 31 жовтня поповнював у три заходи необхідну суму за день. А тут:diablo:

Час прощатися з банком?

Опубліковано
6 хвилин тому, Moskit сказав:

ЛІМІТ - 5000 на добу на всі (!) карти. Причому моно не пропустив платіж і від ощаду, щоби закрити грейс(((

У минулому місяці теж так було у мене, 5000 на добу. Зазвичай плачу за 2-3 дні до закінчення місяця, що би не мати таких проблем.

Опубліковано
33 минуты назад, Moskit сказал:

Чесно кажучи, не знаю, коли ввели це обмеження, подивився по історії - ще 31 жовтня поповнював у три заходи необхідну суму за день. А ту

Пополняла 24 января на 17к - все ок. Свою,один платеж. 

Опубліковано
6 хвилин тому, Ирина_ сказав:

Пополняла 24 января на 17к - все ок. Свою,один платеж. 

і що ж за цей тиждень сталося?

переді мною поповнював (дуже довго, як мені здалося) один чолов'яга, матюкався щиро))) я не міг зрозуміти - чого це він так нервує. А потім настала моя черга...

Опубліковано
10 минут назад, Moskit сказал:

і що ж за цей тиждень сталося?

переді мною поповнював (дуже довго, як мені здалося) один чолов'яга, матюкався щиро))) я не міг зрозуміти - чого це він так нервує. А потім настала моя черга...

Вы номер карты как вводили - считыванием или вручную?

Опубліковано
1 хвилину тому, Ирина_ сказав:

Вы номер карты как вводили - считыванием или вручную?

вручну і на двох різних терміналах. Дозволило поповнити тільки 5000, незалежно від того на білу чи на чорну карту спочатку вносилися гроші :unknown:

Опубліковано
3 минуты назад, Moskit сказал:

вручну і на двох різних терміналах

Нужен терминал со сканером карты. С ними проблем не было. Те что вручную такую дичь стали выкидывать с... Не помню,уже курточка была теплая. Ноябрь

Если не ограничения банка.Но тогда банер был бы в приложении

Опубліковано
3 хвилини тому, Ирина_ сказав:

Нужен терминал со сканером карты. С ними проблем не было. Те что вручную такую дичь стали выкидывать с... Не помню,уже курточка была теплая. Ноябрь

Если не ограничения банка.Но тогда банер был бы в приложении

сканер був, після того, як стало необхідним підтвердження з телефону - відкриваю додаток моно і чекаю дзвінка і далі все руками(

можливо це був глюк прошивки терміналів city24.

якщо ж ні, то моно відкочується назад

"5000 поповнення на добу" - точно "дічь"

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...