ozon1 2 202 Опубліковано: 23 квітня, 2020 А кто-то из нас (форумчан) делал генетический тест на национальность? Есть ли смысл? Какие выводы? Прошу поделиться, если не жалко. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aleksandr7434saman 3 604 Опубліковано: 23 квітня, 2020 Думаю у нас такого намешано, что никакой тест не поможет. Например в моих детях: русские, поляки, грузины, румыны и турки. Это только то ,что мы знаем😀 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 733 Опубліковано: 24 квітня, 2020 В 23.04.2020 в 02:31, ozon1 сказав: А кто-то из нас (форумчан) делал генетический тест на национальность? Есть ли смысл? Какие выводы? Прошу поделиться, если не жалко. озвучте, будь-ласка вартість, і точність цього тесту? щоб розуміти, скільки грошей людям не шкода витратити на додаткові роздуми "на скільки/трошечки я (українець, грек, єврей, росіянин, прибулець з Мельмаку)? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
virgo_style 1 325 Опубліковано: 24 квітня, 2020 23.04.2020 в 02:31, ozon1 сказал: Какие выводы? по моему разумению, этот вопрос надо задавать до того. И если есть уверенность, что по итогам тестирования вы не уйдете в табор, не уедете в Израиль, не перейдете в ислам и вообще никак это знание на практике не используете - не грузиться этим вопросом вообще %) 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ozon1 2 202 Опубліковано: 24 квітня, 2020 1 час назад, virgo_style сказал: по моему разумению, этот вопрос надо задавать до того. И если есть уверенность, что по итогам тестирования вы не уйдете в табор, не уедете в Израиль, не перейдете в ислам и вообще никак это знание на практике не используете - не грузиться этим вопросом вообще %) думаю, да, это один из инструментов уехать. просто этот тест так разрекламирован на западе, что по моему, только ленивый его не сделал 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ozon1 2 202 Опубліковано: 24 квітня, 2020 2 часа назад, Moskit сказал: озвучте, будь-ласка вартість, і точність цього тесту? щоб розуміти, скільки грошей людям не шкода витратити на додаткові роздуми "на скільки/трошечки я (українець, грек, єврей, росіянин, прибулець з Мельмаку)? я не знаю, скільки в нас, але одні робили за 80$, інші за 60$, чекати близько 3-х місяців Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aleksandr7434saman 3 604 Опубліковано: 24 квітня, 2020 2 часа назад, Moskit сказал: озвучте, будь-ласка вартість, і точність цього тесту? щоб розуміти, скільки грошей людям не шкода витратити на додаткові роздуми "на скільки/трошечки я (українець, грек, єврей, росіянин, прибулець з Мельмаку)? В инете есть обзор, человек делает тест одновременно в 10 самых известных конторах, правда РФ. Результат очень отличается, иногда кардинально. Кому интересно -поищите. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 733 Опубліковано: 24 квітня, 2020 1 година тому, aleksandr7434saman сказав: В инете есть обзор, человек делает тест одновременно в 10 самых известных конторах, правда РФ. Результат очень отличается, иногда кардинально. Кому интересно -поищите. хто б сумнівався))) правильна реклама - "наше всьо" (с), а лошка можна постригти трошки, якщо він сам того просить П.С. у нас у кожного, навіть "рафінованого" представника тієї чи іншої національності знайдеться декілька "жменьок" генів представників з усіх континентів, включаючи Африку та Америку, по собі знаю))). П.П.С. якщо я ходжу святити Паску до церкви, але вже п'ятницю після обіду та в суботу (шаббат) вже не хочу працювати, тоді яких у мене генів більше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЛюбовьЛюбовь 2 Опубліковано: 24 квітня, 2020 почти все мои знакомые говорят, что имеют польские корни. Других знаю мало. Наверное, большинство украинцев имеют родственников в Польше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aleksandr7434saman 3 604 Опубліковано: 24 квітня, 2020 3 часа назад, ЛюбовьЛюбовь сказал: почти все мои знакомые говорят, что имеют польские корни. Других знаю мало. Наверное, большинство украинцев имеют родственников в Польше А еще в Турции, и в Монголии... 😁 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах