Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можливо зробили обмеження на мінімальну місячну суму, наприклад 30000 грн чи менше, що вважаю за правильно. Оскільки читаючи, що ганяють гроші то то капець. 

Screenshot_2022-04-21-20-06-07-503_com.ftband.mono.png

Опубліковано
1 хвилину тому, Mozart сказав:

Это не "револютчики" пополняли. Вы где территориально находитесь? Подозреваю, что где-то на Западной, недалеко от границы. Это народ ездит, снимает за границей евро и доллары с наших карт... 

Львів.Можливо так,бо закидують на різні картки різним людям.Ставлять смартфон на Ibox і по спискам поповняють.Я один раз в небанківський час вирішив поповнити,в центрі мені сказали,що ще 100к будуть поповняти,вирішив поїхати подалі від центру,там така сама історія тільки один термінал вже не приймав,а біля іншого чувак поповняв і сказав,що він ще буде до години часу,бо система висне і повільно поповняє

Опубліковано
1 час назад, Vova BM сказал:

Можливо зробили обмеження на мінімальну місячну суму, наприклад 30000 грн чи менше, що вважаю за правильно. Оскільки читаючи, що ганяють гроші то то капець. 

Screenshot_2022-04-21-20-06-07-503_com.ftband.mono.png

А Вас не затруднило бы задать вопрос Монобанковцам ... и уточнить? :) Я же реальный разговор свой привел, мне четко сказали, что "нииззя". 

А это был первый Ваш перевод туда? До этого с Моно пробовали, нет? 

Опубліковано (змінено)
10 часов назад, Mozart сказал:

Здесь  была изложена детальнейшая инструкция. 
Но наш народ привык, чтобы все было "на шару", хотя стоимость даже месячной подписки отбивается простой покупкой-продажей 150(!!!) долларов. 
Тем же подписчикам, которые решили "от доброты душевной" выложить здесь, где шныряют толпы журналистов, все детали, просто напоминаю: не удивляйтесь, если в таком случае схема умрет быстро и внезапно. 
Сами себе вредите. 

Эта инструкция тоже накрылась из-за последних изменений?

Змінено користувачем Savage Mind
Опубліковано
6 минут назад, Sergiy123 сказал:

Львів.Можливо так,бо закидують на різні картки різним людям.Ставлять смартфон на Ibox і по спискам поповняють.Я один раз в небанківський час вирішив поповнити,в центрі мені сказали,що ще 100к будуть поповняти,вирішив поїхати подалі від центру,там така сама історія тільки один термінал вже не приймав,а біля іншого чувак поповняв і сказав,що він ще буде до години часу,бо система висне і повільно поповняє

100%, що я правий. Зараз цілий бізнес створили на цьому. По 100к в еквіваленті на кожну картку на місяць можна зняти за кордоном валюти.
А оскільки у відділеннях поповнити не можуть (зрозуміло, чому?), то залишається через IBox це робити. 

Опубліковано
4 минуты назад, Savage Mind сказал:

Эта инструкция тоже накрылась ввиду последних изменений?

А зачем Вам? Вы же все равно не собираетесь подписку брать :) 
Там будут и новые инструкции. И не только... 

• Дякую 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано
12 хвилини тому, Mozart сказав:

А Вас не затруднило бы задать вопрос Монобанковцам ... и уточнить? :) Я же реальный разговор свой привел, мне четко сказали, что "нииззя". 

А это был первый Ваш перевод туда? До этого с Моно пробовали, нет? 

Уточнити, що??? Чому мені поповнили, а комусь ні?😂)))

Так, перший. не пробував жодного разу. Другий також пройшов

Опубліковано
3 минуты назад, Vova BM сказал:

Уточнити, що??? Чому мені поповнили, а комусь ні?😂)))

Так, перший. не пробував жодного разу. Другий також пройшов

Чудны дела Монобанковские...Второй раз тоже на 20$ пополняли? 

Ну, ОК, понаблюдаем. 
Завтра закину гривну на карту, поиграюсь с мелкими суммами. 

А у кого-нибудь еще прошло? 

Опубліковано (змінено)
12 минут назад, Mozart сказал:

А зачем Вам? Вы же все равно не собираетесь подписку брать :) 
Там будут и новые инструкции. И не только... 

сегодня с утра, даже в корзинку положил подписку на 1 мес. а это уже прогресс. правда дальше к оплате не пошёл, отвлёкся ))

3 минуты назад, Mozart сказал:

Чудны дела Монобанковские... Ну, ОК, понаблюдаем. 

да всё просто, лимит в 100к/мес. на 1 аккаунт.

Змінено користувачем Savage Mind
Опубліковано
11 хвилину тому, Mozart сказав:

100%, що я правий. Зараз цілий бізнес створили на цьому. По 100к в еквіваленті на кожну картку на місяць можна зняти за кордоном валюти.
А оскільки у відділеннях поповнити не можуть (зрозуміло, чому?), то залишається через IBox це робити. 

Чому у відділеннях неможуть?)тому що поповняють чужі картки?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...