adromanov 348 Опубліковано: 28 квітня, 2022 Через эппл пэй никакой комиссии не было, сколько ушло, столько и пришло 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 254 Опубліковано: 28 квітня, 2022 9 часов назад, Vovan сказал: То есть внутренние документы однозначно не проходят? А що закордонний паспорт вже не проходить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 822 Опубліковано: 28 квітня, 2022 31 минуту назад, Twin сказал: А що закордонний паспорт вже не проходить? Я подозреваю, что у человека нет загранпаспорта (хотя это удивительно). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Vovan 38 Опубліковано: 28 квітня, 2022 29 минут назад, Twin сказал: А що закордонний паспорт вже не проходить? Був зараз, закордонний то не питав би Якраз взимку закінчились, а новий в січні не оформив, а в березні вже було не до того. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 822 Опубліковано: 28 квітня, 2022 1 минуту назад, Vovan сказал: Був зараз, закордонний то не питав би Якраз взимку закінчились, а новий в січні не оформив, а в березні вже було не до того. Так вроде там не проверяют валидность заграна. Попробуйте его использовать. Или пробовали, не прошло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
flex1973 193 Опубліковано: 28 квітня, 2022 9 минут назад, Mozart сказал: Так вроде там не проверяют валидность заграна. Попробуйте его использовать. Или пробовали, не прошло? у меня не проканал закончившийся загран, пришлось на родственника с непросроченным заграном оформлять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vova BM 63 Опубліковано: 28 квітня, 2022 Хтось переводив долар з paypal на revolut? Яка мінімальна сума? І чи так можна? В мене щось не пускає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
flex1973 193 Опубліковано: 28 квітня, 2022 7 минут назад, Vova BM сказал: Хтось переводив долар з paypal на revolut? Яка мінімальна сума? І чи так можна? В мене щось не пускає. переводил, минимальная сумма 1 дол, но потом у меня перестало заводить гривну на пейпал, поэтому что там сейчас происходит - не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
antonioban 189 Опубліковано: 28 квітня, 2022 пейпал локнул аккаунт, за месяц около 6к, пару тысяч заморозили на 180дней, не советую связываться с ними, еще хуже революта. все средства чистые, доки, счета выписки карты все белое чистое мое, их аргументация - захотели и заморозили 3 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moneta 1 031 Опубліковано: 28 квітня, 2022 а с валютной карты (евроФОП) можно покупать на бинансе? кто-нибудь пробовал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах