Sergiy123 95 Опубліковано: 28 квітня, 2022 5 хвилин тому, Mozart сказав: Они как-то написали, что лимит исчерпан, или Вы просто посчитали сами? Я порахував,що приблизно десь 92к вичерпано на вчора.Сьогодні спробував 300 поповнити не пропустило,250 зайшло,рівно в ліміт 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barto 82 Опубліковано: 28 квітня, 2022 Немного пободались, написал заявление, что это последний раз зачисление и зачислили на карту!🙂 Больше с usd в этот банк ни ногой🙂 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Женька 785 Опубліковано: 28 квітня, 2022 2 часа назад, flex1973 сказал: опять же, что такое 9999 - это на одну транзакцию или в день или месяц или это остаток? и на основании какого закона этот лимит устанавливается. и отличается ли он от банка к банку) Да, тоже задал этот вопрос. Сказали на транзакцию,но на практике если будут много пополнений на 9000 евро - мониторинг заинтересуется. Если в ЕС банковская система устроена также как и украинская, то правила фин мониторинга должны быть едины для всех. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
flex1973 193 Опубліковано: 28 квітня, 2022 Лимит 100к на снятие за границей и 100к на пейпал и ко - это ведь 2 параллельных лимита? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 28 квітня, 2022 2 часа назад, Sergiy123 сказал: Сьогодні вичерпав ліміт на моно,тепер треба чекати 1 числа,якщо не прикриють.Взагалі дивно,чого монобанк не блокує купівлю валюти,коли всі інші банки перекрили кран Дивно, що у всіх монобанк заблокував купівлю валюти, а у вас все працює🙂. В мене по картці ще залишився ліміт в 60 000, а купівля не проходить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sphinx 554 Опубліковано: 28 квітня, 2022 (змінено) 6 годин тому, flex1973 сказав: то есть насколько там безопасно хранить деньги. А если развить эту мысль, то где вообще в нынешних условиях можно хранить сбережения в валюте , кроме банков? Змінено 28 квітня, 2022 користувачем sphinx Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Savage Mind 145 Опубліковано: 28 квітня, 2022 (змінено) 11 минут назад, sphinx сказал: А если развить эту мысль, то где вообще в нынешних условиях можно хранить сбережения в валюте , кроме банков? в 1, 2 или 3л банке с герметично закрученной крышкой и закопанной на огороде/дачном участке в глубину минимум 60см. P.S. в лесу, оврагах или у реки - не рекомендую. Змінено 28 квітня, 2022 користувачем Savage Mind 2 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergiy123 95 Опубліковано: 28 квітня, 2022 29 хвилин тому, BrazZzilec сказав: Дивно, що у всіх монобанк заблокував купівлю валюти, а у вас все працює🙂. В мене по картці ще залишився ліміт в 60 000, а купівля не проходить. Скиньте скрін,що у вас пише при відмові.Неможе вибірково банк блокувати,правила для всіх однакові Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
flex1973 193 Опубліковано: 28 квітня, 2022 (змінено) 34 минуты назад, BrazZzilec сказал: Дивно, що у всіх монобанк заблокував купівлю валюти, а у вас все працює🙂. В мене по картці ще залишився ліміт в 60 000, а купівля не проходить. убил сегодня остаток с одного моно, попробовал другой моно - первые же 20 дол - "відмова. запрещено с грн карт", лимит вообще не выбран) Змінено 28 квітня, 2022 користувачем flex1973 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 28 квітня, 2022 6 минут назад, Sergiy123 сказал: Скиньте скрін,що у вас пише при відмові.Неможе вибірково банк блокувати,правила для всіх однакові Так я не один такий 🙂 Картка правда не на мене оформлена. "Ви не можете робити дані операції з гривневих карток з поточними обмеженнями НБУ" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах