Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 часов назад, antonioban сказал:

пейпал локнул аккаунт, за месяц около 6к, пару тысяч заморозили на 180дней, не советую связываться с ними, еще хуже революта. все средства чистые, доки, счета выписки карты все белое чистое мое, их аргументация - захотели и заморозили

я же предупреждал

Опубліковано
1 час назад, Kosta сказал:

але на даний час це протизаконно, не боїтесь наслідків пізніше?

Постанова НБУ это не закон. Это инструкция для банков. Если банк пропускает платеж, то это проблема только банка. Я так думаю.

Опубліковано
23 часа назад, antonioban сказал:

пейпал локнул аккаунт, за месяц около 6к, пару тысяч заморозили на 180дней, не советую связываться с ними, еще хуже революта. все средства чистые, доки, счета выписки карты все белое чистое мое, их аргументация - захотели и заморозили

На  100$ на счете,  блоканули,  но через  2 дня  розблокировали,  пополнение больше  20$ не пропускает и  то  не всегда. Вывод  пока без  проблем.

Опубліковано
39 минут назад, flex1973 сказал:

413947227_.jpg.288baaea94e5914efffc89220e564520.jpg

с таким кто-то сталкивался?)

Поздравляю всех теперь по обеим платёжным типам карт пополнение закрыто.😭 Сезон пополнения через монобанк на револют, наверно можно считать закрытым.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...