Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
32 хвилини тому, Floridor сказав:

Вводил заново, на мой индекс не хочет слать. Пишет проблемы с логистикой, как на скрине выше.
Пропало зря несколько купонов по 4 и 7 долларов :girl_cray2:

В суботу замовляв в одному магазині ще без цієї "літньої акціі" (доречі ціна була нижча ніж з акцією). Вже мені відправили. В понеділок цей ж магазин вже не відправляв в Україну. Адреси не перепрописував.

Тож це більше від самого магазину залежить шле він чи ні.

Змінено користувачем t.c.
Опубліковано
1 минуту назад, t.c. сказал:

В суботу замовляв в одному магазині ще без цієї "літньої акціі". Вже мені відправили. В понеділок цей ж магазин вже не відправляв в Україну. Адреси не перепрописував.

Знайомий також накупив якогось шмельцу для, авто,  пройшло,  чекає,  проплата ПБ. 

Опубліковано
1 час назад, t.c. сказал:

В суботу замовляв в одному магазині ще без цієї "літньої акціі" (доречі ціна була нижча ніж з акцією). Вже мені відправили. В понеділок цей ж магазин вже не відправляв в Україну. Адреси не перепрописував.

Я пока адрес заново не ввёл, поиск по индексу и немного скорректировал. То тоже писало проблемы с логистикой. А потом дало заказать.

Опубліковано
1 час назад, володимир сказал:

Добрий день.Підкажіть, будь ласка ,на револют більше 30т.сумарно не дасть відправити хоч відкрити ще одну ,третю ,карту в революті і відправляти з іншого акаунта ПБ? Дякую!

Більше 30 на одну карту рево не дає. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...