DenUa Опубліковано 28 червня, 2022 Опубліковано 28 червня, 2022 Кто-нибудь пробовал P2P перевод из Революта в Приват EUR? Я где-то видел, сейчас найти не могу. Там комиссии есть? Цитата
Валерий83 Опубліковано 28 червня, 2022 Опубліковано 28 червня, 2022 Добрый день использовал 15000 на карту рево. А если с другой карты привата даст еще 15 т или все равно больше 15 на рево приват не даст? Цитата
Savage Mind Опубліковано 28 червня, 2022 Опубліковано 28 червня, 2022 (змінено) 30 минут назад, DenUa сказал: Кто-нибудь пробовал P2P перевод из Революта в Приват EUR? Я где-то видел, сейчас найти не могу. Там комиссии есть? Пробовал вчера так перевести USD, зашло за пару секунд на приват кдв$, как обычно с комисом 0,5. Ура, теперь swift - ненужон !!! Змінено 28 червня, 2022 користувачем Savage Mind 1 1 2 Цитата
DenUa Опубліковано 28 червня, 2022 Опубліковано 28 червня, 2022 1 минуту назад, Savage Mind сказал: Пробовал вчера так перевести USD, зашло за пару секунд на приват кдв, как обычно с комисом 0,5. Ура, теперь swift - ненужон !!! Спасибо, хорошая новость. А ограничение там тоже 1500EUR в день? Цитата
+володимир Опубліковано 28 червня, 2022 Опубліковано 28 червня, 2022 33 минуты назад, Валерий83 сказал: Добрый день использовал 15000 на карту рево. А если с другой карты привата даст еще 15 т или все равно больше 15 на рево приват не даст? З іншого акаунта ПБ сьогодні дало ще 15т завести. Більше не дає,хоча пишуть що давало. Цитата
DenUa Опубліковано 28 червня, 2022 Опубліковано 28 червня, 2022 6 минут назад, володимир сказал: З іншого акаунта ПБ сьогодні дало ще 15т завести. Більше не дає,хоча пишуть що давало. на іншу карту Рево відправляйте Цитата
DenUa Опубліковано 28 червня, 2022 Опубліковано 28 червня, 2022 1 час назад, Savage Mind сказал: Пробовал вчера так перевести USD, зашло за пару секунд на приват кдв$, как обычно с комисом 0,5. Ура, теперь swift - ненужон !!! Попробовал EUR c Рево на КДВ Приват EUR P2P переводом. Работает. Почти мгновенно, как и должно. Комиссии на стороне Рево нет. На КДВ, естественно, на зачисление 0,5% комиссия. Почему сначала сомневался - Рево определил евро карту Привата, как долларовую. Я принудительно установил евро при первом переводе (Рево переспросил, уверен ли я). При следующем переводе уже было евро по умолчанию. Может кому будет полезно. 5 3 1 Цитата
+володимир Опубліковано 28 червня, 2022 Опубліковано 28 червня, 2022 1 час назад, DenUa сказал: на іншу карту Рево відправляйте Не проходить. Пройшло на одну 15т і на другу 15. Пробував на кожну з них ,потім відкрив ще третю -не проходить. Думаю що на один акаунт револют більше 30т не дає. Цитата
wapweb Опубліковано 28 червня, 2022 Опубліковано 28 червня, 2022 Актуальні способи переказу гривень на закордонні рахунки (курс на 4-17% краще чорного ринку) 1️⃣ Приват24 → Закордонний банк 2️⃣ Приват24 → Wise гаманець 3️⃣ RWS Банк → Переказ24 або fin.do → Валютна картка 4️⃣ Перекази Paypal. 5️⃣ Приват24 → карта біженця Binance Visa card (але після декількох поповнень картка Binance буде заблокована без суттєвих для вас наслідків, тому що поповнення таким способом заборонено згідно правил сервісу) 1 3 Цитата
DenUa Опубліковано 28 червня, 2022 Опубліковано 28 червня, 2022 3 минуты назад, володимир сказал: Не проходить. Пройшло на одну 15т і на другу 15. Пробував на кожну з них ,потім відкрив ще третю -не проходить. Думаю що на один акаунт револют більше 30т не дає. Вчора Приват ще давав на кожну картку Рево по 30тис. Але з кожного аккаунту Привата по 15тис. За сьогодні казати не буду, не пробував. 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.