Перейти до вмісту

DenUa

Форумчанин
  • Публікації

    56
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача DenUa

  1. а знімати з віртуальної картки без NFC (тобто просто по номеру картки) можна?
  2. Ув. форумчане! Кто знает, в Укргазе нужно заказывать валюту, купленную онлайн для снятия в кассе? Или можно без заказа забрать? В первую очередь, интересует евро. Днепр.
  3. В одному банку онлайн обмін валют на одну людину (клієнта / паспорт) лише 50к грн в місяць. Якщо потрібні $ і €, то або на різних клієнтів, або в різних банках.
  4. Клиент. Заказ под клиентов. Можно подойти в отделение и стать клиентом за 10 минут - открыть карту АТБ. Можно и без похода в банк её открыть (например, в АТБ купить её за 50 грн, зарегистрироваться через Дию, после активации 50 грн вернется на карту).
  5. Продают по пред. заказу за 2-3 рабочих дня. Дневной лимит вполне можно так купить (экв. 100к грн.). Банкноты могут быть синие, а могут белые, но не хлам. Заранее не известно. От кассира слышал, что от белых, привезенных под заказ, часто отказываются. Тогда, пока они их не распродадут, новую партию не заказывают. Днепр. обл.
  6. Уважаемые форумчане из Днепра! Кто-нибудь недавно забирал $ после онлайн обмена из Укргаза? В каком отделении снимали и что у них с наличием валюты? Или нужно заказывать заранее? Какими купюрами выдают?
  7. Поповнюємо грн інет картку ПБ через термінал без комісії, потім купляємо $ на КДВ з комісією 50 грн ($1,37 в еквіваленті). КДВ може бути пластик, а може діджитал. Якщо для накопичення, то купляємо $ на інет картку в $ без комісії. Накопичуємо суму і переводимо на КДВ з комісією 50 грн ($1,37) за всю суму. В касі з інет зняти неможливо, лише з КДВ.
  8. 1) Спробувати в іншому терміналі. 2) Поповнити картку через касу банку. Є багато карток, з яких потім можна перевести без комісії на інші: Моно, жовта А-банк, Ізі, ... Відповідно, поповнили в касі А-Банку, Універсал і т.д., потім перевели. Єдине, про що треба турбуватися в такому випадку - фінмон (для великих сум не підійде). І, щоб не писати 2 повідомлення, в мене також була ситуація, що термінал (тоді ще iBox) не приймав новенькі купюри 1000грн, але вони були 21 року. Сусідній термінал приймав без проблем. Через деякий час, після оновлення програмного забезпечення чи налаштування, також став приймати. Тобто, якщо термінал не прийняв купюру, це не означає, що вона якась неправильна. Можливо, він не налаштований на цю серію/випуск (а для 1000грн їх вже чотири: https://bank.gov.ua/ua/uah/obig-banknote/1000_2019_2023).
  9. Забирав позаминулої п'ятниці за попереднім замовленням "синіми". Номери з однієї пачки. В касі залишилися ще "сині". Дніпропетровська обл.
  10. По КДВ комісія 0,5% (максимум 50грн). Мають зняти приблизно 15грн.
  11. DenUa

    Банки, в которых мы держим деньги

    Зачисление на валютную КДВ с депозита в ПБ без комиссии. Если хрустящие купюры в кармане сразу не нужны, то можно отправить на карту. Я так уже делал. Потом, при необходимости, можно заказать заранее за 2 дня и забрать в кассе. Карта может быть и диджитал. И еще. В отделении ПБ говорили, что есть 5 дней после окончания депозита, чтобы его забрать до автоматического продления. Но это я лично не проверял. И валюту тоже нужно заказывать на конкретное отделение заранее.
  12. DenUa

    Прогноз курса доллара к гривне

    Отож... І я про те саме. Мета нового інструменту за наявності попереднього не зрозуміла. Мабуть, будуть виправляти (покращувати...).
  13. DenUa

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це має сенс лише, якщо приберуть 100к депо. Тут вище вже публіковали текст постанови, що додається п.п. 5 (про 100к депо йдетья в п.п.4). Тобто мета не зовсім зрозуміла, або ...
  14. DenUa

    ТАСкомбанк

    Дивно, на сайті в розділі тарифів по карткам написано, що "зняття готівки в касах ТАСкомбанку (власні кошти) в іноземній валюті 0,75% + 15грн". При цьому, в розділі депозитів написано "виплата депозиту проводиться в будь-який зручний спосіб: виплата депозиту проводиться на картку izibank (основну чи віртуальну у валюті депозиту) або готівкою безкоштовно у касі (при достроковому розторгненні)". Чому, власне, я і задавав запитання. Або підтримка не в курсі, або на сайті інформація не відповідає дійсності. Напевно, ще ніхто не забирав депо, практика покаже.
  15. DenUa

    ТАСкомбанк

    Ув. форумчане, кто имеет опыт работы с Изи-банком (мобильный банк - как они сами про себя пишут, фин-тех проект ТАС)? В частности интересует валютный депозит за грн. Судя по информации на сайте, грн. можно вносить через кассу ТАС без комиссии, валюту забирать вроде бы тоже. Если ли какие-нибудь особенности, подводные камни?
  16. Кто пробовал на валютную интернет-карту Привата сегодня выводить? Какая комиссия в действительности получается?
  17. Опытным путем выяснил, что 1% берется за перевод на чужую карту, на свою - без комиссии. Если это можно назвать опытом... Пробовал один перевод на свою и один не на свою.
  18. Это Укргаз? Там по условиям одна загран транзакция не более 29999грн и не более 30к за месяц. Т.е. вторую можно на 1 грн провести с комиссией 2%+99грн... 😂
  19. Дию можно установить с подтверждением через БанкИД, не имея заграна и со старым паспортом-книжкой. У родственника так делали. Но с помощью такой Дии без похода в отделение зарегистрировать онлайн аккаунт Укргаза не получается. Тоже проверено.
  20. Можно установить приложение на смартфон. Карты достаточно виртуальной, но можно заказать пластик. Идентификация и подписывание договора через Дию. Если паспорт книжечкой и нет заграна, то топать ножками в отделение.
×