brainfilter 210 Опубліковано: 6 липня, 2022 Только что, oleg056 сказал: С гривневой приват карты на долларовый счет или гривневый отправили? С грн на карту wise все уходит за пару секунд , моментально , курс неинтересен но мне интересно, так как на заруб карту блок от любой укр карты, а через wise проходит на ура. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 6 липня, 2022 3 часа назад, Konstantin zaporizhia сказал: ‼️Приват ограничил полностью отправку p2p‼️ BUNQ B.V., POSTEPAY S.P.A, ZEN.COM, CONTIS FINANCIAL SERVICES, LTD., GERMANY, Card BUSINESS, PAPAYA LIMITED, REVOLUT, WISE, Binance Что думаете? 👆👆👆?👇💬😬 Думать нечего. Все походу лавочку прикрыли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 6 липня, 2022 Хотя я так понимаю у кого остались грн., есть возможность поменять на EUR немного дешевле, чем в обменнике. Интересно приват уже вернул возможность валютообмена через приват 24? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 6 липня, 2022 Після пабліку в телеграмі прожило ще десь два тижні) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 6 липня, 2022 Хоча ось люди виложили скрін переписки з підтримкою привата. Там пишуть що це міра тимчасова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 6 липня, 2022 7 минут назад, Twin сказал: Після пабліку в телеграмі прожило ще десь два тижні) А що опублікували, і шо прожило 2 тижні?🙂 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 6 липня, 2022 3 минуты назад, BrazZzilec сказал: А що опублікували, і шо прожило 2 тижні?🙂 Схему рево) Хоча нові користувачі мають проблеми з реєстрацією... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 6 липня, 2022 Може на Геном спробувати, дивлюсь в переліку заборони від ПБ не фігурує) але там комісія 2%+3%( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 6 липня, 2022 13 минут назад, Twin сказал: Схему рево) Хоча нові користувачі мають проблеми з реєстрацією... я думаю схема з рево була відома майже всім. Тут внутрішня політика привата. Ніби обіцяють що тимчасово призупинили в грн. перекази Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MasterMAX 135 Опубліковано: 7 липня, 2022 Кажется это временное ограничение станет очень постоянным. Хочется ошибаться, но логичным выглядит ограничить полностью переводы в грн заграницу. Те кто хочет перевести покупает по курсу банка и переводит себе спокойно. Кажется у банка такая цель и следующий шаг открыть продажу валюты через приложение и всё. Никаких гривневых переводов куда-либо заграницу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах