AlexM 257 Опубліковано: 2 серпня, 2022 В монобанке вроде и так работало)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bill Pounds 463 Опубліковано: 2 серпня, 2022 (змінено) 1 hour ago, T626 said: Кажуть що монобанк дозволяє відкрити доларовий депозит на 3 місяці поповненням у гривні за курсом купівлі долара у додатку Так і є, придбав 100$, курс 37.03 як і у додатку Змінено 2 серпня, 2022 користувачем Bill Pounds 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bill Pounds 463 Опубліковано: 2 серпня, 2022 1 hour ago, Bill Pounds said: курс 37.03 як і у додатку upd курс подняли на 50коп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
flex1973 193 Опубліковано: 2 серпня, 2022 9 минут назад, Bill Pounds сказал: upd курс подняли на 50коп и еще подняли) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sauber 886 Опубліковано: 2 серпня, 2022 Які є ліміти на купівлю валюти в wise з гривневого IBAN і як звідти виводити в кеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Savage Mind 145 Опубліковано: 3 серпня, 2022 13 часов назад, Sauber сказал: Які є ліміти на купівлю валюти в wise з гривневого IBAN і як звідти виводити в кеш? wise не принимает гривну, конвертация должны быть на стороне банка отправителя или отправлять сразу валюту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
початок 0 Опубліковано: 3 серпня, 2022 а вот скажите, ну оформлю я валютный депозит в моно, а что потом по окончании можно с ним сделать. вывести на гривневую карту или как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
adykevuch 900 Опубліковано: 3 серпня, 2022 Только что, початок сказал: а вот скажите, ну оформлю я валютный депозит в моно, а что потом по окончании можно с ним сделать. вывести на гривневую карту или как? у відділенні а-банку забрати бакс готівкою 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Savage Mind 145 Опубліковано: 3 серпня, 2022 Только что, початок сказал: а вот скажите, ну оформлю я валютный депозит в моно, а что потом по окончании можно с ним сделать. вывести на гривневую карту или как? теоретически.., заказать валюту через оператора в чате и снять её в отделении, например Universal Bank Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lora20014 583 Опубліковано: 3 серпня, 2022 Только что, початок сказал: а вот скажите, ну оформлю я валютный депозит в моно, а что потом по окончании можно с ним сделать. вывести на гривневую карту или как? Что хотите делайте, выводите на грн карту или на долларовую, только надо, чтоб она была), а то и налом забрать. Там за обнал % есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах