Shumaher 66 Опубліковано: 28 березня, 2022 1 година тому, lexlex сказав: Пока меня идентифицировали и напаривали карточку (взял на всякий случай), появилтсь еще и доллары. А підкажіть, будь ласка, як називається тариф валютної картки А-Банку, яку Вам видали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lexlex 508 Опубліковано: 28 березня, 2022 16 минут назад, Shumaher сказал: А підкажіть, будь ласка, як називається тариф валютної картки А-Банку, яку Вам видали? Не-не, мне обычную гривневую выдали, которая по умолчанию. Вообще в тарифы их пока особо ен вдавался. Надо будет поизучать. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 950 Опубліковано: 28 березня, 2022 1 час назад, 8222222 сказал: Да я списывался с ними ! Там сначала бот а затем можно попросить его о связи с оператором написав слово «сотрудник» и они в не рабочее время работают по переводчику Да, я уже с ними пообщался. Моего английского хватило Попросил отменить платеж в евро, сказали: "Уже поздно". И действительно: через час примерно в Revolut написало, что платеж отправлен. Правда, до сих пор не вижу никакого зачисления. Может, завтра... Долларовые были отправлены позже, по ним еще нет даже отображения, что отправлено. В общем, у меня такое ощущение создалось, что Revolut с Моно как-то "напрямую" работают, поэтому тут быстро. По остальным каналам - медленно. У меня практический вопрос к снимавшим наличные в кассе А-банка с виртуальной долларовой или евро-карты: как происходил сам процесс? Если не тяжело, опишите, пожалуйста. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jiniye4161@luxiu2.com 2 Опубліковано: 28 березня, 2022 Виникли проблеми при поповненні рахунку. Після звернення в підтримку - озвучили що максимальна сума поповнення - 500 євро в добу. Країна реєстрації - Словаччина, поповнював рахунок через Google Pay - монобанк. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lexlex 508 Опубліковано: 28 березня, 2022 2 минуты назад, Mozart сказал: У меня практический вопрос к снимавшим наличные в кассе А-банка с виртуальной долларовой или евро-карты: как происходил сам процесс? Если не тяжело, опишите, пожалуйста. В кассе диктуете номер карты и предъявляете паспорт. Потом в приложение монобанка подтверждаете платеж. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
adykevuch 900 Опубліковано: 28 березня, 2022 8 минут назад, Mozart сказал: Да, я уже с ними пообщался. Моего английского хватило Попросил отменить платеж в евро, сказали: "Уже поздно". И действительно: через час примерно в Revolut написало, что платеж отправлен. Правда, до сих пор не вижу никакого зачисления. Может, завтра... Долларовые были отправлены позже, по ним еще нет даже отображения, что отправлено. В общем, у меня такое ощущение создалось, что Revolut с Моно как-то "напрямую" работают, поэтому тут быстро. По остальным каналам - медленно. У меня практический вопрос к снимавшим наличные в кассе А-банка с виртуальной долларовой или евро-карты: как происходил сам процесс? Если не тяжело, опишите, пожалуйста. В А-банку проблеми з євро і замовити неможливо ,його там фактично немає,є долар , але враховуючи що долар невигідно та й ще 0,9% комісія. Найкращий варіант - Приват 0% комісій , замовляєш сьогодні-завтра отримуєш.. Сьогодні знімав 3000€ ,все без проблем.. 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lexlex 508 Опубліковано: 28 березня, 2022 1 минуту назад, adykevuch сказал: В А-банку проблеми з євро і замовити неможливо ,його там фактично немає,є долар , але враховуючи що долар невигідно та й ще 0,9% комісія. Найкращий варіант - Приват 0% комісій , замовляєш сьогодні-завтра отримуєш.. Сьогодні знімав 3000€ ,все без проблем.. А чего доллар не выгодно? По факту получился по 30.26 В соседней обменке можно было тут же сдать по 32.5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Шнартов 1 Опубліковано: 28 березня, 2022 8 минут назад, adykevuch сказал: В А-банку проблеми з євро і замовити неможливо ,його там фактично немає,є долар , але враховуючи що долар невигідно та й ще 0,9% комісія. Найкращий варіант - Приват 0% комісій , замовляєш сьогодні-завтра отримуєш.. Сьогодні знімав 3000€ ,все без проблем.. Сколько времени идёт зачисление на карту в приват? У меня три дня глухо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
adykevuch 900 Опубліковано: 28 березня, 2022 Только что, lexlex сказал: А чего доллар не выгодно? По факту получился по 30.26 В соседней обменке можно было тут же сдать по 32.5 Візьміть калькулятор у руки і порахуйте::: беремо умовно 10000грн і курс моно на даний момент доллар 29,99 (10000/29.99=333,44$) євро (10000/33,01 =302,93€) відкриваємо чорний ринок умовного Львова 32,45 курс прийома долара 35.80 євро на прийомі .. рахуємо за долар отримаємо на руки 333,44*32,45=10820 ..... 302.93*35,80=10844 грн.... -більші суми істотніші різниці.... в деяких містах так взагалі євро дуже користується попитом і торгується набагато вище форексу.....ситуація на даний момент 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
adykevuch 900 Опубліковано: 28 березня, 2022 4 минуты назад, Шнартов сказал: Сколько времени идёт зачисление на карту в приват? У меня три дня глухо Якщо переказ в робочі години і будні дні то до години часу.....якщо зробили у п’ятницю ввечері ... то в понеділок зранку вже Свіфт-переказ був зарахований .....пишіть в підтримку ..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах