Vova BM Опубліковано: 21 квітня, 2022 Опубліковано: 21 квітня, 2022 Можливо зробили обмеження на мінімальну місячну суму, наприклад 30000 грн чи менше, що вважаю за правильно. Оскільки читаючи, що ганяють гроші то то капець. 1 Цитата
Sergiy123 Опубліковано: 21 квітня, 2022 Опубліковано: 21 квітня, 2022 1 хвилину тому, Mozart сказав: Это не "револютчики" пополняли. Вы где территориально находитесь? Подозреваю, что где-то на Западной, недалеко от границы. Это народ ездит, снимает за границей евро и доллары с наших карт... Львів.Можливо так,бо закидують на різні картки різним людям.Ставлять смартфон на Ibox і по спискам поповняють.Я один раз в небанківський час вирішив поповнити,в центрі мені сказали,що ще 100к будуть поповняти,вирішив поїхати подалі від центру,там така сама історія тільки один термінал вже не приймав,а біля іншого чувак поповняв і сказав,що він ще буде до години часу,бо система висне і повільно поповняє Цитата
Mozart Опубліковано: 21 квітня, 2022 Опубліковано: 21 квітня, 2022 1 час назад, Vova BM сказал: Можливо зробили обмеження на мінімальну місячну суму, наприклад 30000 грн чи менше, що вважаю за правильно. Оскільки читаючи, що ганяють гроші то то капець. А Вас не затруднило бы задать вопрос Монобанковцам ... и уточнить? Я же реальный разговор свой привел, мне четко сказали, что "нииззя". А это был первый Ваш перевод туда? До этого с Моно пробовали, нет? Цитата
Savage Mind Опубліковано: 21 квітня, 2022 Опубліковано: 21 квітня, 2022 (змінено) 10 часов назад, Mozart сказал: Здесь была изложена детальнейшая инструкция. Но наш народ привык, чтобы все было "на шару", хотя стоимость даже месячной подписки отбивается простой покупкой-продажей 150(!!!) долларов. Тем же подписчикам, которые решили "от доброты душевной" выложить здесь, где шныряют толпы журналистов, все детали, просто напоминаю: не удивляйтесь, если в таком случае схема умрет быстро и внезапно. Сами себе вредите. Эта инструкция тоже накрылась из-за последних изменений? Змінено 21 квітня, 2022 користувачем Savage Mind 1 Цитата
Mozart Опубліковано: 21 квітня, 2022 Опубліковано: 21 квітня, 2022 6 минут назад, Sergiy123 сказал: Львів.Можливо так,бо закидують на різні картки різним людям.Ставлять смартфон на Ibox і по спискам поповняють.Я один раз в небанківський час вирішив поповнити,в центрі мені сказали,що ще 100к будуть поповняти,вирішив поїхати подалі від центру,там така сама історія тільки один термінал вже не приймав,а біля іншого чувак поповняв і сказав,що він ще буде до години часу,бо система висне і повільно поповняє 100%, що я правий. Зараз цілий бізнес створили на цьому. По 100к в еквіваленті на кожну картку на місяць можна зняти за кордоном валюти. А оскільки у відділеннях поповнити не можуть (зрозуміло, чому?), то залишається через IBox це робити. Цитата
Mozart Опубліковано: 21 квітня, 2022 Опубліковано: 21 квітня, 2022 4 минуты назад, Savage Mind сказал: Эта инструкция тоже накрылась ввиду последних изменений? А зачем Вам? Вы же все равно не собираетесь подписку брать Там будут и новые инструкции. И не только... 1 2 1 Цитата
Vova BM Опубліковано: 21 квітня, 2022 Опубліковано: 21 квітня, 2022 12 хвилини тому, Mozart сказав: А Вас не затруднило бы задать вопрос Монобанковцам ... и уточнить? Я же реальный разговор свой привел, мне четко сказали, что "нииззя". А это был первый Ваш перевод туда? До этого с Моно пробовали, нет? Уточнити, що??? Чому мені поповнили, а комусь ні?😂))) Так, перший. не пробував жодного разу. Другий також пройшов 2 Цитата
Mozart Опубліковано: 21 квітня, 2022 Опубліковано: 21 квітня, 2022 3 минуты назад, Vova BM сказал: Уточнити, що??? Чому мені поповнили, а комусь ні?😂))) Так, перший. не пробував жодного разу. Другий також пройшов Чудны дела Монобанковские...Второй раз тоже на 20$ пополняли? Ну, ОК, понаблюдаем. Завтра закину гривну на карту, поиграюсь с мелкими суммами. А у кого-нибудь еще прошло? Цитата
Savage Mind Опубліковано: 21 квітня, 2022 Опубліковано: 21 квітня, 2022 (змінено) 12 минут назад, Mozart сказал: А зачем Вам? Вы же все равно не собираетесь подписку брать Там будут и новые инструкции. И не только... сегодня с утра, даже в корзинку положил подписку на 1 мес. а это уже прогресс. правда дальше к оплате не пошёл, отвлёкся )) 3 минуты назад, Mozart сказал: Чудны дела Монобанковские... Ну, ОК, понаблюдаем. да всё просто, лимит в 100к/мес. на 1 аккаунт. Змінено 21 квітня, 2022 користувачем Savage Mind 1 Цитата
Sergiy123 Опубліковано: 21 квітня, 2022 Опубліковано: 21 квітня, 2022 11 хвилину тому, Mozart сказав: 100%, що я правий. Зараз цілий бізнес створили на цьому. По 100к в еквіваленті на кожну картку на місяць можна зняти за кордоном валюти. А оскільки у відділеннях поповнити не можуть (зрозуміло, чому?), то залишається через IBox це робити. Чому у відділеннях неможуть?)тому що поповняють чужі картки? Цитата
Рекомендовані повідомлення