Гість Toshiba Опубліковано 1 липня, 2024 Опубліковано 1 липня, 2024 По ошибке отправил не верные реквизиты, но спасибо оператору, ситуацию удалось исправить. Цитата
Гість Мотя Опубліковано 1 липня, 2024 Опубліковано 1 липня, 2024 Мои рекомендации, максимальная положительная оценка. Это то что любого устроит. Просто даже раз попробовав, вы остановитесь на этом обменнике и больше вам уже ничего не нужно будет. Цитата
Гість Hason Опубліковано 2 липня, 2024 Опубліковано 2 липня, 2024 Средства конвертировались и поступили на кошелек, спасибо. Цитата
Гість Nickie Опубліковано 2 липня, 2024 Опубліковано 2 липня, 2024 Чесний і порядний обмінник, де можна обміняти безліч монет або скористатися міксером. Ви з ними вже давно і вони постійно доводять свою надійність. Цитата
Гість Nikima4 Опубліковано 3 липня, 2024 Опубліковано 3 липня, 2024 Много раз тут миксовал свою крипту и всегда получал чистенькие активы. Чем для меня и дороги. Цитата
Гість Magnit Опубліковано 3 липня, 2024 Опубліковано 3 липня, 2024 Комиссия у них по сравнению с другими обменниками не большая и вполне хорошие условия. Так что тут можно менять. Цитата
Гість Ortordox Опубліковано 4 липня, 2024 Опубліковано 4 липня, 2024 Ушел от одного обменника, которые вообще не могли решить обычные вопросы и по рекомендации товарищей стал пользоваться услугами Audi. Очень он меня теперь радует. Все наглядно просто и все процессы проходят не принужденно. Цитата
Гість Monstr Опубліковано 5 липня, 2024 Опубліковано 5 липня, 2024 Как что сразу к вам обращаюсь, так как вы надежны и с другими не охота рисковать. Цитата
Гість Пахом Опубліковано 5 липня, 2024 Опубліковано 5 липня, 2024 Зараз саме той час, який дозволяє купувати альткоіни, поки вони знаходяться на дні. Останнім часом я активно займаюся обміном і поповнюю свій портфель перспективними. Це мій головний помічник, ваш сервіс. Цитата
Рекомендовані повідомлення