Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хотелось бы узнать, у всех ли, кто планировал купить ОВГЗ с кредитных денег, все получилось? 

Подытожим кратко, что выяснили на прошлой неделе:
1. "А-банк" закрыл возможность покупки совсем.
2. Monobank ввел комиссию за покупку с кредитных, т.е. его вычеркнуть из списка возможных.
3. Все остальные - вроде работают без сбоев. 

Опубліковано
24 хвилини тому, Mozart сказав:

Хотелось бы узнать, у всех ли, кто планировал купить ОВГЗ с кредитных денег, все получилось? 

Подытожим кратко, что выяснили на прошлой неделе:
1. "А-банк" закрыл возможность покупки совсем.
2. Monobank ввел комиссию за покупку с кредитных, т.е. его вычеркнуть из списка возможных.
3. Все остальные - вроде работают без сбоев. 

Опубліковано

1.06 купляв з ПБ ,ТАS,PUMB,IZI через SENSE.Після чого в Дії писало,що через SENSE не можливо більше купити, немає в наявності , пробуйте через інший сервіс. Через пару годин облігації появилися в Дії як придбані.

2.06 купував з Sport bank через ICU. До цього часу в обробці.

Опубліковано
28 минут назад, володимир сказал:

2.06 купував з Sport bank через ICU. До цього часу в обробці.

Сьогодні ввечері статус зміниться на "Придбані", я вже коментував вище.

Опубліковано

Здається що прикривають це.
Вдодатку Дія, при виборі оплата через гугл пей вискакує помилка від ранку ( ще вранці  придбав через сенс облігаці\, гроші зняло але прийшла відмова через під години від банку ).

Опубліковано
14 минут назад, T626 сказал:

Здається що прикривають це.
Вдодатку Дія, при виборі оплата через гугл пей вискакує помилка від ранку ( ще вранці  придбав через сенс облігаці\, гроші зняло але прийшла відмова через під години від банку ).

Хто заважає ручками ввести реквізити карти? Так теж можна (я, до речі, і так, і так платив).

Опубліковано
31 минуту назад, T626 сказал:

через реквізити карти, теж помилка. Спробував придбати 1 облігацію Донецьк - теж помилка. Можливо це лиш в мене хз

Думаю, це локальна помилка. 

Опубліковано
18 часов назад, olmasss сказал:

Думаю что сейчас и в ближайшем будущем есть смысл скупать Долл 1996-1999 годов, а также в меру ветхий всех годов от 1996 (не тот что разваливается в руках или горелый, а стирку нормального качества, штампы, печати, потёртости, мелкие надрывы и т.п.)... Скупать с определенным Дисконтом естественно, если у Вас есть свободные средства... Тот загон который сейчас происходит именно для этого и организовали, Имхо! 

Україна - це Европа! А там на купюри не звертають увагу... І після нашої перемоги Ви зрозумієте про що я казав....

Шаг дуже ризиковий и Лише для сміливих форумчан...

И  зачем морозить деньги с неясной перспективой . Чем дальше .тем будет хуже отдача мусорных купюр (стиранных, надорванных и прочее). Имхо.

Опубліковано
1 час назад, Fat Point сказал:

И  зачем морозить деньги с неясной перспективой . Чем дальше .тем будет хуже отдача мусорных купюр (стиранных, надорванных и прочее). Имхо.

Мы сейчас находимся около локального курсового Дна... И скупать на перспективу в меру ветхий Долл по курсу 35,00-35,50 хорошее вложение грн на мой взгляд... А курсовая разница будет Очень приятным бонусом для терпеливых...

А развязка с ветхим Долл будет Гораздо раньше, чем Вы себе думаете... Достаточно одной Постановы НБУ... Только кто же Вам потом продаст с дисконтом?

Думай Те!... Все Имхо как обычно...

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Хаха 1
  • Подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...