Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
18 минут назад, Floridor сказал:

Sense выплатил после 18.00, ICU еще нет. Говорят, ICU может быть и на следующий день. 

Да, есть такое дело. Полученное от Сенса уже раскидал. ICU, похоже, будет завтра. Что ж, примем к сведению.

Опубліковано
04.06.2023 в 19:31, olmasss сказал:

Думаю что сейчас и в ближайшем будущем есть смысл скупать Долл 1996-1999 годов, а также в меру ветхий всех годов от 1996 (не тот что разваливается в руках или горелый, а стирку нормального качества, штампы, печати, потёртости, мелкие надрывы и т.п.)... Скупать с определенным Дисконтом естественно, если у Вас есть свободные средства... Тот загон который сейчас происходит именно для этого и организовали, Имхо! 

Україна - це Европа! А там на купюри не звертають увагу... І після нашої перемоги Ви зрозумієте про що я казав....

Шаг дуже ризиковий и Лише для сміливих форумчан...

И так Друзья, коллеги и просто Думающие люди... "Возьмите в руки карандаш - мы начинаем вечер наш" (С)...

Давай посчитаем на Момент: допустим Вы купили у перепуганных пересичных по 35,50 Долл  (а можно было даже и дешевле) как я писал в последующих своих сообщениях - и сегодня сдали в ПриватБанке по 36,75 (хотя были Банки и с более высоким приёмом).. 

36,75-35,50=1,25 грн с  одного Долл... С Пачки это получается 10000 * 1,25=  12500 грн...  За 18 Дней!  В процентах годовых считайте сами..

Эээх! Это Вам не по Овгз крупицы собирать...

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Хаха 2
Опубліковано
8 часов назад, olmasss сказал:

И так Друзья, коллеги и просто Думающие люди... "Возьмите в руки карандаш - мы начинаем вечер наш" (С)...

Давай посчитаем на Момент: допустим Вы купили у перепуганных пересичных по 35,50 Долл  (а можно было даже и дешевле) как я писал в последующих своих сообщениях - и сегодня сдали в ПриватБанке по 36,75 (хотя были Банки и с более высоким приёмом).. 

36,75-35,50=1,25 грн с  одного Долл... С Пачки это получается 10000 * 1,25=  12500 грн...  За 18 Дней!  В процентах годовых считайте сами..

Эээх! Это Вам не по Овгз крупицы собирать...

Где ж столько лохов найти... Да и ... зарабатывать на перепуганных... это как у покойников золотые зубы выдирать... 
А в теории (как в известном анекдоте) - "мы миллионеры" :) 

Опубліковано
В 21.06.2023 в 19:16, Mozart сказав:

Да, есть такое дело. Полученное от Сенса уже раскидал. ICU, похоже, будет завтра. Что ж, примем к сведению.

ICU доречі так і прийшли пізно ввечорі. По крайній мірі на мій монобанк

Опубліковано
31.05.2023 в 11:56, Mozart сказал:

Ви мене трохи випередили. Я планував це викласти завтра :) Але раз вже Ви почали розказувати... що ж, доведеться дописати ще трохи нюансів. Це якраз той випадок, коли ... я навіть радий, що підписників не 10000. Є надія, що схема протримається хоч кілька днів :) 

Отже, по порядку.

1. Купівля воєнних ОВДП у "Дії" за рахунок кредитних коштів - проходить як "купівля", а не як "переказ коштів". АЛЕ!!!! ЛИШЕ У ДІЇ!!!! 

Не здумайте пробувати це робити у будь-яких інших місцях. 

2. Купляти треба саме 1-го числа, ТОМУ ЩО 1-го - оновлюється грейс-період. Виключення - карти Сенсу (колишня Альфа) , Ідеї та може ще чиїсь, у яких грейс-період прив'язаний до дати підписання договору.

3. Купляти треба ті ОВДП, які закінчуються у поточному місяці. На моменті, для червня - це ОВДП "Маріуполь". У травні були ОВДП "Бердянськ", які взагалі закінчувалися 10.05.
Наступні подібні будуть лише у вересні, а тому... хто встигне, той встигне. 

4. Фішка у тому, що 21.06. ви отримаєте на єПідтримку (у кого немає, треба ще сьогодні відкрити, найкраще у Монобанку) кошти, якими можна буде розпоряджатися як власними. Оскільки погашення цієї заборгованості буде аж у кінці липня, то можна буде потримати їх місяць на депозиті (наприклад, у Izibank чи Sportbank) під 15%, а потім ними ж погасити заборгованість. Відсотки - ваш навар.

5. З яких кредитних карт це працює? Я думаю, З УСІХ. Я особисто у травні випробував:
1) Приват
2) Ідею
3) ПУМБ
4) Таскомбанк
5) Ізібанк
На інших просто не було вільного кредитного ліміта. Але гадаю, що оскільки це йде як купівля (з потрібним МСС-кодом), то ... спробуйте :) На крайній випадок, кому лячно, купіть 1 ОВДП через Сенс.

6. Через кого треба купляти? "Маріуполь" продають:
1) Сенс
2) ICU
3) КІНТО

Якщо на момент, коли ви наважитесь це зробити, будуть доступні всі - ЗВИЧАЙНО, КРАЩЕ ЧЕРЕЗ СЕНС. Чому? Бо там дуже все швидко робиться (включаючи повернення грошей). Через ICU - дуже марудно, через КІНТО ще не пробував, можливо, у червні спробую.

7. Це також гарний варіант, якщо комусь треба просто вивести свої кошти з Привату, щоб не платити 0,5% комісії. Але звичайно люди використовують це для "обналу кредитних грошей". 

Я сподіваюсь, що ви не почнете на кожному кутку про це писати, бо схема вмре так швидко, як тут Анджеліна писала. Але... не я почав :)

ДІЙТЕ! :) 

Через два дня новый месяц, кто не выбрал кредитные лимиты, появились облинации Луганск со сроком погашения 5 июля, если доживут до 1 июля, то может будет кому интересно с обналом кредитных лимитов... Правда, можно купить пока только через КІНТО.

IMG_20230629_103726.jpg

Опубліковано
34 хвилини тому, Art_ja сказав:

Через два дня новый месяц, кто не выбрал кредитные лимиты, появились облинации Луганск со сроком погашения 5 июля,

У меня в Дии нет Луганска :search:

Опубліковано
13.06.2023 в 20:51, T626 сказал:

Невпевнений чи в правильна тема, але хотів поцікавтись, чи є можливість купити в інших банках ВІйськові ОВДП валютні як у банку Сенс.
Розглядаю такий варіант як не поганий, але банк непідходить. Міняти $ в грн зараз мало сенсу, а валютні депо з такими відсотками ніби їх немає.
image.png.00b2c181376d3f6a116a188df11b6e1f.png

В ПриватБанке фиксированная комиссия 1850 грн, поэтому если сумма не большая, то весь доход скушает их комиссия.

Максимальная ставка у них сейчас 4.5%, но опять же комиссия нереальная...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Очень удобные облигации Донецк до 27 сентября под 14.5% для банков с грейсом до 62 дней, приват не подойдёт.

Моно, а-банк, ощад берут комиссию тоже не подойдут.

IMG_20230801_093500.jpg

Опубліковано
42 минуты назад, Art_ja сказал:

Очень удобные облигации Донецк до 27 сентября под 14.5% для банков с грейсом до 62 дней, приват не подойдёт.

IMG_20230801_093500.jpg

Только покупать их надо в сентябре. Тогда у вас будет месяц бесплатного пользования кредитными деньгами. Брать их в августе... Ну, такое удовольствие.
P.S. Монобанк тоже не подойдет.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...