Leva - 30 552 Опубліковано: 6 січня 1 година тому, AlexM сказав: закинути через якій механізм? з іншої картки ПБ, з картки іншого банку, через термінал? 0.5% за поповнення на Кдв в грн наче не обійти ніяк... Любий спосіб. Якщо з карти іншого банку, питань не буде, що за кошти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 6 січня (змінено) 6 хвилин тому, Leva - 30 сказав: Любий спосіб. Якщо з карти іншого банку, питань не буде, що за кошти? Якщо відправник і отримувач той ж то не мали б нічого питати. Грубо переклав з лівої в праву кишеню. А от якщо від іншого отримане - тоді всяке може бути. Банк провіряє транзакції Змінено 6 січня користувачем t.c. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 745 Опубліковано: 6 січня 8 хвилин тому, Leva - 30 сказав: Любий спосіб. Якщо з карти іншого банку, питань не буде, що за кошти? imho Якщо разовий переказ і сума в межах розумного - не повинно бути. Якщо систематично ганяти перекази - можуть виникнути. Слід зважати і на те, чи власник карти не отримує субсидії, щоби перекази на пенсійну картуне визначили як додатковий дохід. П.С. для "переховування 50 кіло "сала " я би не використовував П.П.С. може простіше допомогти оформити через П24 (консультативно-дистанційно) інтернет карту для отримання переказу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leva - 30 552 Опубліковано: 6 січня 9 хвилин тому, t.c. сказав: Якщо відправник і отримувач той ж то не мали б нічого питати. Грубо переклав з лівої в праву кишеню. А от якщо від іншого отримане - тоді всяке може бути. Банк провіряє транзакції То що порадите? У жінки є пенсійна карта кдв і їй ще дали Універсальну картку. Вона хотіла поповнити кдв через термінал там комісія. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 745 Опубліковано: 6 січня (змінено) 5 хвилин тому, Leva - 30 сказав: То що порадите? У жінки є пенсійна карта кдв і їй ще дали Універсальну картку. Вона хотіла поповнити кдв через термінал там комісія. - створюється приват-вклад гривневий, він поповнюється через термінал без комісії, з нього переказ на КДВ; - другий варіант: користується універсальною, її і поповнюють без комісії; - поєднання обох варіантів Змінено 6 січня користувачем Moskit 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leva - 30 552 Опубліковано: 6 січня Тільки що, Moskit сказав: - створюється приват-вклад гривневий, він поповнюється через термінал без комісії, з нього переказ на КДВ; - другий варіант: користується універсальною, її і поповнюють без комісії Тобто на універсальну можна закинути 50 кіло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 745 Опубліковано: 6 січня (змінено) 5 хвилин тому, Leva - 30 сказав: Тобто на універсальну можна закинути 50 кіло? денний ліміт якщо я не помиляюся 150 кіло, місячний - 400 К. Але якщо ці дії Ви будете робити із картами непрацюючої пенсіонерки (зі скромною пенсією) - думаю будуть питання і у фінмоніторингу банку, і у служби соціального захисту) П.С. перед перекидкою 50К на універсальну перевірте, чи немає на ній заборгованості. При поповненні Уні спочатку ліквідовується заборгованість в нуль, а далі - власні кошти. Далі переказ з карти на карту КДВ за курсом на сьогодні 38.4615, плюс комісія 1.34 долара, замовлення у відділенні валюти і пенсіонерка отримує неповних 1300 доларів) можете і Ви, якщо перед тим оформите доручення) Змінено 6 січня користувачем Moskit 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 493 Опубліковано: 6 січня 25 хвилин тому, t.c. сказав: Якщо відправник і отримувач той ж то не мали б нічого питати. Грубо переклав з лівої в праву кишеню. ага ,мені в Райф вхід закрили походу назавжди ,хоча перекази були від мого імені з іншого банк,посилаються на статтю фінансування тероризму.... 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leva - 30 552 Опубліковано: 6 січня 1 хвилину тому, Moskit сказав: денний ліміт якщо я не помиляюся 150 кіло, місячний - 400 К. Але якщо ці дії Ви будете робити із картами непрацюючої пенсіонерки (зі скромною пенсією) - думаю будуть питання і у фінмоніторингу банку, і у служби соціального захисту) Вона працює Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 745 Опубліковано: 6 січня (змінено) 13 хвилини тому, Leva - 30 сказав: Вона працює я би вікдрив додаткові карти (діджитал, інтернет) і не чіпав би пенсійну КДВ взагалі. Зарплатна карта в іншому банку? якщо маєте на меті трохи "поганяти" кошти, візьміть на місяць підписку (250-400 гривень), зможете перечитати в т.ч. архів і далі приймати рішення) Змінено 6 січня користувачем Moskit 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах